Route de Besse  13
Terug naar overzicht

Route de Besse 13, Egliseneuve d’Entraigues

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Koop aangeboden:
Hotel De La Providence
Egliseneuve d’Entraigues
Frankrijk

Prachtig boetiekhotel met uitstekende jaarwinsten in magnifiek natuurgebied

In een geweldig natuurgebied, op een kruispunt van twee grote wandelroutes en vlakbij het skistation Super Besse, ligt Hotel de la Providence. Geheel gerenoveerd met superior, standard en economy kamers, een restaurant voor de gasten, een prachtig tuinterras, tuin, parkeerplaats en drie grote schuren, biedt het aan gasten met verschillende budgetten een passende keuze. De authentieke sfeer waarin kamers, restaurant, lounge en bar zijn ingericht, gekoppeld aan moderne voorzieningen, bezorgen het hotel voortreffelijke commentaren op sites als Tripadvisor (Certificate of Excellence 2017), Booking.com, Holiday Check en Zoover. De gasten voelen zich aangetrokken door de rust, sfeer, persoonlijke aandacht, mooie natuur en sportieve mogelijkheden, zoals wandelen, fietsen, motorrijden en mountainbiken. In de winter is het hotel gezellig vol met families en vakantiegangers die komen skiën en langlaufen.

Met zijn 21 kamers wordt in 8 à 9 maanden een omzet gerealiseerd van circa 250 000 euro met lage lopende kosten en daarom bijzonder aantrekkelijke netto bedrijfswinst. Na aftrek van sociale lasten en waarbij alle kosten van levensonderhoud, woonlasten en auto door de bedrijfskosten worden gedekt, is de bedrijfswinst in feite ons jaarlijks spaargeld. Volgens de accountant is de marge van ons bedrijf al jaren de hoogste uit de omgeving.

Ruim 3 maanden van het jaar sluit het hotel voor vakantie en vrije tijd. Kortom een bijzonder rendabel, goed lopend bedrijf met een uitstekende naam. Een garantie voor een snelle terugverdientijd van uw investering. De lokale vestiging van Crédit Agricole is bereid tot 80% te financieren, gezien de goede solvabiliteit en rentabiliteit van het bedrijf.

Bekijkt u de mooie internetsite en mis de video niet onder het kopje NEWS. Op aanvraag zenden wij u graag gedetailleerde bedrijfsinformatie in een verkooprapportage en een extra video die u meer van het hotel laat zien. Reden voor verkoop: Leeftijd eigenaars. Verkoopprijs betreft € 675 000 en € 50 000 voor overname van toekomstige reserveringen, administratie- en reserveringssysteem en decoratieve inrichting.

Nadere informatie: Bedrijfsadviseur Michael Klaassen, 06-532 989 25

Code: MIKL 3928
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?