Stuijvenburchstraat 153A
Terug naar overzicht

Stuijvenburchstraat 153A, Eerbeek

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Grillroom / Pizzeria La Villa te Eerbeek

Grillroom / Pizzeria La Villa is gevestigd in Eerbeek. De Grillroom/ Pizzeria is gelegen in het centrum van Eerbeek en omringd met andere winkels en horecabedrijven. Door de sfeervolle ambiance en hartelijkheid kunt u culinair genieten!

Eerbeek is de grootste kern van de Nederlandse gemeente Brummen (provincie Gelderland). Eerbeek ligt vlakbij Arnhem, Apeldoorn en Doetinchem . De A50 en N786 zijn snel bereikbaar.

De Grillroom / Pizzeria is gelegen in Eerbeek. Ze bevindt zich in het centrum. Doordat de Grillroom / Pizzeria een warme sfeer heeft is het een druk bezocht restaurant in Eerbeek. Het restaurant bestaat in januari 2022 10 jaar. De overname betreft de inventaris en goodwill met uitzondering van de handelsnaam.

Momenteel heeft de exploitant 75% van de omzet weten vast te houden ondanks de covid-19 pandemie. Dit heeft de exploitant mede te danken aan de gunstige locatie van het bedrijf, maar ook de inzet op bezorgen en afhaalmogelijkheden.

Ook geeft de huidige exploitant de nieuwe exploitant het bestaande klantenbestand mee, met ca. 1800 contacten inclusief telefoonnummers en adressen etc. Ook inbegrepen bij de verkoop zijn de social media accounts met ca. 1500 volgers.

Het toerisme is in Eerbeek van belangrijke economische betekenis. Het dorp trekt toeristen vanwege de bosrijke omgeving: Eerbeek grenst aan de Veluwezoom. Toeristen kunnen verblijven in een hotel op landgoed Huis te Eerbeek en op een vakantiepark in de bossen van Eerbeek. Ook zijn er in de omgeving van Eerbeek veel verschillende campings te vinden. Op het moment is de gemeente Brummen bezig met het onderzoeken van mogelijke ontwikkelen rondom de Eerbeeksebeek, en algemene ontwikkelingen om de plaats aantrekkelijker te maken voor niet alleen toeristen maar ook bezoekers uit de nabij gelegen dorpen en steden.

Openingstijden
Het bedrijf is gesloten op maandag.
Op dinsdag geopend van 16:00 tot 22:00
Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
geopend van 12:00 tot 22:00
Op zondag geopend van 16:00 tot 22:00
Voor thuisbezorgd.nl zijn er afwijkende bezorgtijden.

Parkeren
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Energielabel
Energielabel onbekend

Staat van onderhoud
De staat van onderhoud is goed.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het ROZ model 2012 Winkelruimte en overige bedrijfsruimten aangevuld met standaard horeca bepalingen.

Vraagprijs exploitatie (goodwill/inventaris)
€165.000, --

Huurprijs
€ 27.600,-- per jaar, exclusief BTW

Huurtermijn
5 jaar plus 5 optie jaren.

Indexering
Jaarlijks op per oktober, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI).

Opzegtermijn
12 maanden

Betaling
Per maand vooruit

Waarborgsom / bankgarantie
3 maanden huur

Oplevering
Per direct

Gunning
Verhuur geschiedt alleen op basis gunning eigenaar.

Meer info? Pepijn van Lier op 0640240698 of p.vanlier@klaassenbv.nl | Joey Hehamahua 0611744732 | joey@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?