De Rede 53
Terug naar overzicht

De Rede 53, Dronten

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Kwalitaria te koop in Dronten.
Bij Kwalitaria Dronten staat lekker eten centraal. Dagelijks streeft men bij de bereiding van het eten naar: bijzonder lekker, smaakvol, met zorg gemaakt en uit het seizoen. Maar lekker moet natuurlijk ook verantwoord zijn! De producten zijn (bijzonder) lekker en daarbij ook even net wat anders dan anders. Dus daarom bij Kwalitaria Dronten een hamburger van puur rundvlees met een heerlijk vers gebakken broodje! Of een krokante dikkere friet waarin men nog echt de smaak van aardappel proeft. Door het uitgebreide assortiment zit er voor iedereen wel wat lekkers tussen. Tevens bezorgt men aan huis.

Locatie:
Gelegen midden in het prachtige centrum op een zichtlocatie samen met andere horecabedrijven, tussen Theater- Bioscoop De Meerpaal en het gemeente huis in, kan je er bijna niet omheen. De gemeente Dronten telt ruim 40.000 inwoners (bron CBS 1 januari 2019).

Openingstijden:
Dagelijks van 12.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag zaterdag en zondag tot 21.00 uur en op maandag gesloten. Ruimere openingstijden zijn goed mogelijk.

Zitplaatsen:
In het restaurant zijn circa 48 zitplaatsen (16 op de begane grond en 32 op de verdieping), bij de afhaalcounter nog eens circa 5-6 en op het bijzonder goed zon-gelegen terras ook circa 46 zitplaatsen.

Metrage:
De horecaruimte omvat ca 162 m² vloeroppervlak welke als volgt verdeeld is:
- Restaurant Begane Grond ca. 76 m²
- Restaurant Verdieping ca. 50 m²
- Gezamenlijke opslag ruimten ca. 5 m²
- toiletten, bijkeuken en opslag ca. 31 m²

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening en kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Parkeren:
In Dronten is nog volop gratis parkeren (waardoor het een grote regionale aantrekkingskracht heeft om lekker te winkelen. Ook voor de “afhalers”kan er dichtbij geparkeerd worden.

Verplichtingen:
Het object wordt gehuurd van FFC waar Kwalitaria bij behoort. Het is dus niet mogelijk om deze zaak voor een andere formule te kopen. Tevens is het de bedoeling dat de zaak gaat voldoen aan de nieuwe Kwalitaria uitstraling. Hiermee is rekening gehouden met de gevraagde overnamesom.

Omzet:
De omzet ligt ver boven de € 400.000,-- (excl. BTW). Tevens wordt er een goed ondernemersloon overgehouden. Na een persoonlijke kennismaking kan inzicht worden gegeven in de jaarcijfers.

Huurprijs:
De huurprijs (€ 2.987,--) , inclusief servicekosten en promotiekosten bedraagt ca € 3.295,43 euro per maand excl. BTW.

Overnamesom:
€ 150.000,--
In samenwerking met Kwalitaria zijn er financieringsmogelijkheden bij de bank. U dient minimaal over een eigen vermogen te beschikken van ca. 30% van de totale financieringsbehoefte.

Overige:
Vanuit Kwalitaria wordt de mogelijkheid geboden om ingewerkt te worden om zo goed van start te kunnen gaan. Daarnaast zal u door Kwalitaria worden bijgestaan met de juiste marketing activiteiten om uw omzet (nog verder) te laten stijgen. In franchiseverband staat u er nooit alleen voor.

Voor meer informatie over het object, over Kwalitaria of een bezichtiging, kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Alex Willemse via 033 - 258 13 30 of a.willemse@klaassenbv.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?