Stationsplein 5
Terug naar overzicht

Stationsplein 5, Driebergen-Rijsenburg

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop! De bedrijfsexploitatie van Cafetaria To Go op A-locatie in het vernieuwde station van Driebergen-Rijsenburg

Cafetaria To Go is gevestigd op het nieuwe station van Driebergen-Rijsenburg, In een modern (horeca)bedrijfspand onder het spoor.
Er is een nieuw station, met een nieuw busstation én een nieuwe parkeergarage met ongeveer 600 parkeerplaatsen. Ook aan de fietsers werd gedacht. onder het station is nu een fietsenstalling waar fietsers droog en veilig hun fiets kunnen parkeren. Bovendien hebben de fietsers hun eigen fietsroute waardoor ze veilig het stationsgebied kunnen doorkruisen.

Door de strategische ligging van het pand komen er veel mensen langs. Gemiddeld bevinden zo een 8.787 mensen zich op het station per dag.
(https://nl.wikipedia.org).

Cafetaria To Go is opgericht in 2020. De onderneming staat bekend om het aanbod van verschillende noch exclusieve soorten snacks/gerechten. In de cafetaria bevind zich een gastvrije sfeer. Je kunt er langsgaan voor een snelle hap of om even bij te komen en binnen in de mooi uitgeruste cafetaria een hapje te gaan eten.

Cafetaria To Go is een cafetaria met een Aziatisch tintje. Zo focussen wij ons op lekkere snacks voor onderweg en ook op lekkere maaltijden en snacks voor afhaal, zodat u een avondje niet hoeft te koken. Wij onderscheiden ons van de rest door naast een ruim assortiment van frietjes, kapsalon, snacks, burgers etc. ook Aziatische specialiteiten aan te bieden, zoals Bubble Tea en Jianbing
(Chinese crèpes met vulling).

Ten slotte wordt catering veelal in de regio, vanuit de keuken/ in de avond, verzorgd, maar ook het bezorgen van broodjes (lunch) betreft een combinatie van de particuliere markt, zakelijke markt en de toeristische markt uit de directe omgeving.

Metrage :
Bedrijfsruimte 130m2

Zitplaatsen :
Maximaal 50

Vraagprijs bedrijfsexploitatie :
€130.000,--

Huurprijs registergoed :
€1.600,-- per maand, excl. BTW

Meer info? Joey Hehamahua 0611744732 of joey@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?