Tolbrug 11
Terug naar overzicht

Tolbrug 11, Dordrecht

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Algemeen
Sushi afhaal- en bezorgrestaurant, gelegen in centrum Dordrecht aan het Scheffersplein Tolbrug 11, ter overname aangeboden door Horecamakelaardij Klaassen.

Gemeente Dordrecht
Gemeente Dordrecht telt circa 118.667 inwoners (bron:01-01-2019, CBS) en staat hierdoor op de vijfde gemeente van Zuid-Holland. Dordrecht kent een drierivierenpunt: Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas komen hier tezamen en is het drukst bevaren waterknooppunt van Europa. Dordrecht heeft een rijke geschiedenis en telt ongeveer 900 rijksmonumenten en 650 gemeentelijke monumenten. Langs de oude havens staan veel historische panden en dit maakt de stad sfeervol.

Locatie
Dit restaurant is gelegen aan het horecaplein van Dordrecht, genaamd het “Scheffersplein”. Om en rond het plein bevinden zich diverse horeca gelegenheden van restaurants tot cafés. In de zomer staat het plein gezellig vol met terrassen. Het is gevestigd in een authentiek pand, dat in de 19e eeuw gebouwd is.

Afmetingen
De verkoopbare vloeroppervlakte van de horecaruimte is in totaal circa 42 m². Daarnaast beschikt het pand over een magazijn van circa 20m².

Restaurant Ichiraku
Restaurant Ichiraku heeft een Japans afhaal en bezorgconcept, met gerechten als sushi en poké bowl. Daarnaast kan er ook op locatie gegeten worden, er is plek voor 8 gasten.

Terras
Er is een gevelterras aanwezig met 12 zitplaatsen.

Bedrijfswoning
Er is een bedrijfsgebonden woning beschikbaar, boven het pand. De woning kan enkel via de horecaruimte betreden worden. De woning heeft naast de woonkamer, twee slaapkamers en een doucheruimte en heeft een totale oppervlakte van circa 60 m².

Vraagprijs inventaris/ goodwill
€ 79.500,-

Huurprijs
€1.850,- per maand, exclusief BTW.

Omzetindindicatie
Circa €15.000,- per maand

Bouwjaar
Rondom het jaar 1800.

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , Peter Klaassen e-mail: p.klaassen@klaassenbv.nl, telefoon 06 53 148 902.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?