Spuiboulevard 97E
Terug naar overzicht

Spuiboulevard 97E, Dordrecht

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
DOK Bar&Bites is een trendy, industriƫle en sfeervolle bar. Op een geweldige plek in Dordrecht, met terras aan het water van de Spuihaven, heb je de keuze uit een ruim assortiment wijnen, speciaal bieren en cocktails. Daarnaast kent DOK een ruime keuze aan diverse bites en heeft het een eigen Gin & Tonic kaart. Een late lunch, borrel of diner to share met Spaanse delicatessen, stukje zeebaars of de huisgemaakte kroket is een kleine greep van de uitgebreide kaart.

Eind 2018 is DOK Bar&Bites flink uitgebreid door het naastgelegen pand bij de zaak te betrekken en in te richten als cocktailbar. Met deze uitbreiding is de zaak verlengd en kregen de gasten bij binnenkomst de keuze om plaats te nemen in het borrel- of eetgedeelte.

Locatie
Dok Bar&Bites is gevestigd aan de Spuiboulevard aan de rand van het historisch Centrum van Dordrecht. In de nabijheid is er een grote diversiteit aan winkels, horeca en OV voorzieningen. Het betreft een autovrij gebied, aan het water, met parkeergarage Spuihaven op 50 meter loopafstand. Dit betreft tevens de meest nabijgelegen parkeergarage voor een bezoek aan de Grote Kerk, Voorstraat, Podium Dolhuis of Huis van Gijn.

De Spuiboulevard ondergaat de komende jaren een grote transformatie. Er komen naast kantoren, meer woningen en meer groen. Daarnaast wordt het gebied autoluw. Uiteindelijk gaat de ontwikkeling leiden tot een verbeterde aansluiting van de Schil op de historische binnenstad en een impuls voor een aantrekkelijker stedelijke (kantoren en woningen)locatie rondom het stationsgebied.

Meer info: Horecamakelaar Bas van Dijk, 06-41380946 of b.vandijk@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?