Spuiboulevard 3
Terug naar overzicht

Spuiboulevard 3, Dordrecht

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Op een geweldige plek in Dordrecht, met terras aan het water van de Spuihaven, geniet je van heerlijke gerechten en mooie wijnen. Bij DOK Bistro voel je je thuis en is uit eten gewoon zoals het bedoeld is; ongedwongen genieten van een lekkere kaart in één van de mooiste en oudste steden van Nederland. DOK Bistro is een gezellige bistro waar je je snel thuis voelt. Én bij DOK Bistro weten ze wat lekker en gezellig is! Kom heerlijk genieten na het winkelen of spreek af met vrienden in het weekend. Proef lekkere verse gerechten met een goed glas wijn of een speciaal biertje.

DOK Bistro is geopend in 2017 op de plek van voormalig visrestaurant. Waar mensen hier terecht konden voor visgerechten staat Dok Bistro voor `de kracht van de eenvoud : hamburgers, een goede steak of een mooi visje. Goed eten zonder opsmuk. Door de warme inrichting en hoge tafels kent deze bistro een laagdrempelige en ongedwongen uitstraling.

De keuken bevindt zich op de begane grond en is voorzien van alle benodigde apparatuur. Achter de keuken bevind zich een trap welke toegang geeft tot een kantoor en extra opslagruimte.

Meer info: Horecamakelaar Bas van Dijk, 06-41380946 of b.vandijk@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?