Admiraalsplein 422
Terug naar overzicht

Admiraalsplein 422, Dordrecht

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: Pekl: 20.018
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Algemeen
Vastgoed en exploitatie cafetaria, gelegen in Dordrecht, ter overname aangeboden door Klaassen Vastgoedmakelaardij.

Gemeente Dordrecht
Gemeente Dordrecht telt circa 118.667 inwoners (bron: 01-01-2019, CBS) en staat hierdoor op de vijfde gemeente van Zuid-Holland. Dordrecht kent een drie rivierenpunt: Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas komen hier tezamen en is het drukst bevaren waterknooppunt van Europa. Dordrecht heeft een rijke geschiedenis en telt ongeveer 900 rijksmonumenten en 650 gemeentelijke monumenten. Langs de oude havens staan veel historische panden en dit maakt de stad sfeervol.

Locatie
De cafetaria is gelegen in Dordrecht aan het Admiraalsplein. Dit plein ligt midden in de stadswijk Wielwijk, een woon-en winkelgebied in het zuiden van Dordrecht. Op het plein zijn verschillende winkels gevestigd in de plint van woongebouwen.

Omschrijving restaurant
De cafetaria is opgericht in 1976 en is zeer bekend in de omgeving van Dordrecht. Het staat bekend om de familiaire sfeer in combinatie met het ambachtelijke verse friet. Het pand heeft twee verdiepingen, de begane grond en een ruime kelder op stahoogte. Deze goed onderhouden cafetaria, heeft een nette inrichting en een handige ruime opslag.

De cashflow is uitstekend.

Bij het pand hoort een privé parkeergarage, dit wordt momenteel gebruikt als extra opslagruimte.

Er zijn geen verplichtingen naar andere partijen, zoals een leasemaatschappij of groothandel. Vanwege overheidsmaatregelen ( 2020) redenen is de cafetaria momenteel beperkt open, van woensdag tot en met zondag van 15:00 tot 20:00 uur. Echter de zaak, mag volgens de vergunning iedere dag geopend zijn van 07:00 tot 23:00 uur.

Afmetingen
Het pand heeft een kadastrale grootte van 94 m².

Begane grond : 47 m²
Kelder (stahoogte) : 47 m²
Garage : 20 m²

Totaal: 114 m²

Parkeren
Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar, direct voor de deur.

Vraagprijs
€ 315.000,- (Splitsing onroerend goed en exploitatie nader te bepalen). Huren met overname exploitatie is ook bespreekbaar.

Omzetindindicatie
> € 300.000,- in 2019

Bestemming
Horeca

Aanvaarding
Per direct.

Video
https://www.youtube.com/watch?v=L4kox20tJjE

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Vastgoedmakelaardij B.V., bedrijfsadviseur Peter Klaassen, E: p.klaassen@klaassenbv.nl , T: 06 53 148 902.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?