Boterstraat 4
Terug naar overzicht

Boterstraat 4, Dokkum

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Koop: SNACKBAR "Het Vlaamsche Friteshuys" te Dokkum

Het Vlaamsche Friteshuys ligt midden in een van de drukst winkelstraten van Dokkum.

De Friese Elfstedenstad Dokkum is een vooruitstrevende stad, waar echt heel veel te beleven valt. Een drukke stad met veel authentieke panden en grachten, waar veel toerisme op af komen. Ook de vele Friese Elfsteden tochten (fiets, wandel, schaats, auto enz) komen hier langs en overnachten in Dokkum.

De huidige eigenaar exploiteert al geruime langere tijd deze formule. In 2013 is de huidige formule geheel verbouwd. Zo goed als al het apparatuur en interieur van de cafetaria is in 2013 vervangen. Het plafond is naar de normen van heden brandveilig gemaakt.
De eerste 5 jaar hoeft hier aan niet geïnvesteerd te worden.

Deze kleine onderneming is echt perfect ingericht en zeer geschikt voor een startende ondernemer waar je ook bij kunt wonen.

Per 1 januari 2020 is de bovenwoning beschikbaar. De woning omvat op de eerste verdieping een ruime woonkamer, keuken, badkamer, toilet en balkon. De tweede verdieping: twee slaapkamers met dakkapel. De woning heeft een aparte opgang.

Huidige exploitant heeft gekozen voor de huidige minimale openingstijden, Te weten:
Maandag en zondag gesloten
Dinsdag t/m donderdag 11 tot 19 uur
Vrijdag 11 tot 21 uur
Zaterdag 11 tot 20 uur

Deze minimale openingstijden geeft voor de huidige eigenaar een voldaan gevoel en kan ervan leven. Echter door de openingstijden te maximaliseren is er vele extra's te behalen en werkt het omzetverhogend.

Zeer geschikt voor een startende ondernemer.

Voor informatie bel Klaassen Horecamakelaardij B.V. 033 - 258 13 30 of bel/mail de plaatselijke adviseur 06 - 129 39 189, j.elslo@klaassenbv.nl


Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?