Op aanvraag
Terug naar overzicht

Op aanvraag, Op aanvraag

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Uniek restaurant in Zuid-Oost Gelderland discreet aangeboden

Schitterende gelegen restaurant, met heerlijke terrassen. Zeer goed onderhouden, karakteristiek pand, met fraaie ligging.

Het restaurant bestaat uit twee gedeelten, zodat ook de mogelijkheid aanwezig is om besloten feesten en partijen te organiseren. De zonnige terrassen hebben uitzicht op het water, een prachtig rustpunt voor fietsers en overige recreanten en de vele vaste gasten.

Er wordt gekookt op hoger middenklasse niveau, de smaakvolle, fraaie gerechten worden aangeboden voor een gunstige prijzen. Daarnaast voorziet het restaurant ook in catering, waaronder een aantal grote, vaste afnemers.

De huidige ondernemers exploiteren dit horecabedrijf nu al bijna 25 jaar, het moment komt in zicht dat zij hun mooie horecabedrijf inclusief het registergoed overdragen willen dragen aan een jongere generatie horecaondernemers. Leeftijd en gezondheidsredenen zijn debet aan het niet maximaal exploiteren van het bedrijf, dus er liggen nog voldoende mogelijkheden om de huidige, zeer respectabele omzet verder te verhogen. Zo zou de ruime woning aangewend kunnen worden om een Bed & Breakfast te exploiteren. Er zijn geen verplichtingen t.a.v. leveranciers, wel zijn er enkele arbeidsovereenkomsten voor onbepaalde tijd.

Het betreft hier een prachtig, uniek object wat zelden op de markt te koop wordt aangeboden.

Voor nadere informatie:
Horecamakelaar Remo van Doorn, 06-20002530

Code: REDO 5580
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?