Noorderstraat 10-20
Terug naar overzicht

Noorderstraat 10-20, Dieren

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop: de bedrijfsexploitatie van Villa Veertien te Dieren (Gelderland), o.a. bestaande uit:

Noorderstraat 10 kantoor- / vergaderruimte (momenteel niet in gebruik / verhuurd)
De Noorderstraat 10 is ingericht als een zelfstandig vergader- / kantoorpand. Op de begane grond bevindt zich een vergader- / kantoorruimte met keukenfaciliteiten. Ook de eerste etage is er een vergader- /kantoorruimte. Er is een grote opslagruimte in de kelder.

Noorderstraat 12 zelfstandige woning
Aan de Noorderstraat 12 bevindt zich een zelfstandige (onderverhuurde) woning met op de begane grond een woonkamer met open keuken. Op de verdieping bevinden zicht drie ruime slaapkamers en een ruime badkamer.

Op de Noorderstraat 14 is het 'hoofdgebouw' van Villa Veertien gesitueerd. In Villa Veertien bevinden zich drie ontvangstruimtes. De ruimtes zijn luxueus en stijlvol ingericht en uitermate geschikt voor zakelijke en feestelijke ontvangsten zoals vergaderingen, trainingsdagen, relatiebijeenkomsten, cursusdagen, feestelijke lunches en diners. De keuken in Villa Veertien is uitgerust met professionele keukenapparatuur.

In Villa Veertien bevinden zich vijf luxueus ingerichte hotelkamers, variërend van grote suites tot kleinere tweepersoonskamers. De hotelkamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een regendouche en/of een bubbelbad. De suites hebben ook een zithoek en een balkon met uitzicht op de IJssel. Sommige kamers beschikken over een luxe gashaard.

Noorderstraat 16 de Tabaksloods
Aan de Noorderstraat 16 bevindt zich de Tabaksloods. Hierin zit een ontvangstruimte voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Op de verdieping bevinden zich vijf B&B-kamers en twee badkamers.

Noorderstraat 18 zelfstandige woning
Aan de Noorderstraat 18 bevindt zich een ruime en zeer luxe woning welke in gebruik is door de eigenaar van de exploitatie. De woning beschikt op de begane grond over een eigen entree, hal, bijkeuken, keuken, toilet, zeer riante woonkamer met prachtig uitzicht op de tuin en de rivier en nog twee aangrenzende kamers. De eerste verdieping beschikt over een riante gang met vier zeer ruime slaapkamers, drie badkamers, een opslagruimte en nog een extra toilet. Het souterrain beschikt o.a. over een zwembad, sauna, toilet, douche en wijnkelder, diverse opslagruimtes en een bijeenkomstruimte.

Noorderstraat 20 zelfstandig appartement
Aan de Noorderstraat 20 bevindt zich een klein, zelfstandig (onderverhuurd) appartement. Het appartement bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer op de begane grond, en een ruime kelder.

De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie bedraagt:
€ 270.000,--

De huurprijs van het registergoed bedraagt per jaar:
ca. € 94.400,--, na aftrek huurinkomsten van onderverhuurde objecten (vraag de makelaar naar een actueel overzicht van de huurinkomsten).

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud.

Voor meer info: Joey Hehamahua op 0611744732 of joey@klaassenbv.nl.

Tevens is de brochure via onze site te downloaden hierboven.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?