Willemsoord 61
Terug naar overzicht

Willemsoord 61, Den Helder

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
In de provincie Noord Holland, biedt Klaassen Horeca bemiddeling dit uiterst bijzondere object voor Nederland aan.

Heel af en toe komt er iets op de markt waar er maar een van bestaat en dit is er met recht zo een. Het betreft hier een wel heel bijzondere hotelformule met 6 slaapkamers in een uiterst charmante en historische setting.

Op Willemsoord in Den Helder op loopafstand van de boot naar Texel, ligt een uniek gerestaureerd hotel, met voor de deur veel gezellige terrasjes, restaurants, musea en een groot theater.

Het hotel, onlangs bekroond met een 2018 Booking Guest Reciew award, bevind zich in een compleet gerestaureerde Stevenaak uit 1875, die de afgelopen zes jaar volledig in originele staat is teruggebracht en voorzien van een compleet, modern, luxueus en nieuw interieur dat aan alle wensen voldoet. Uniek voor Nederland, gevestigd in een historische setting, op een zeer goede locatie en op loopafstand van de vele plaatselijke toeristische attracties.

Alle kamers en het ontbijtgedeelte zijn zeer smaakvol ingericht met veel oog voor detail. Het hotel is in het bezit van alle vergunningen en heeft van de gemeente een vaste ligplaats toegekend gekregen. Verder is het interieur volledig nieuw en onder bouwbesluit uitgevoerd.

Een uniek hotelconcept op het oudste schip van het land (1875) dat scoort met een zeer hoge waardering van haar gasten.

Verdere informatie alleen worden verstrekt na een kennismakingsgesprek.
Wij verzoeken geïnteresseerden alleen te reageren indien zij beschikken over een aantoonbaar concept en voldoende eigen vermogen. Verkoop geschiedt onder voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michael Mali via 06- 2444 0975 of mail naar m.mali@klaassenbv.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?