Vesteplein 136
Terug naar overzicht

Vesteplein 136, Delft

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Kwalitaria te koop in Delft
Bij Kwalitaria Delft staat lekker eten centraal. Dagelijks streeft men bij de bereiding van het eten naar: bijzonder lekker, smaakvol, met zorg gemaakt en uit het seizoen. Maar lekker moet natuurlijk ook verantwoord zijn! De producten zijn (bijzonder) lekker en daarbij ook even net wat anders dan anders. Dus daarom bij Kwalitaria Delft een hamburger van puur rundvlees met een heerlijk vers gebakken broodje! Of een krokante dikkere friet waarin men nog echt de smaak van aardappel proeft. Door het uitgebreide assortiment zit er voor iedereen wel wat lekkers tussen. Tevens bezorgt men aan huis.

Locatie:
Gelegen midden in het prachtige centrum op een zichtlocatie samen met andere horecabedrijven, tegenover Pathé Delft en theater de Veste kan je er bijna niet omheen. De gemeente Delft telt ruim 103.000 inwoners (bron CBS 1 januari 2019).

Openingstijden:
Dagelijks van 11.00 tot 20.30 uur. Op maandag en zondag van 12.00 tot 20.30 uur.

Zitplaatsen:
In het restaurant zijn circa 64 zitplaatsen, bij de afhaalcounter nog eens circa 5-6 en op het bijzonder goed zon-gelegen terras ook circa 50 zitplaatsen.

Metrage:
De horecaruimte omvat ca 190 m².

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening en kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Parkeren:
In Delft is er volop parkeergelegenheid.

Verplichtingen:
Het object wordt gehuurd van FFC waar Kwalitaria bij behoort. Het is dus niet mogelijk om deze zaak voor een andere formule te kopen.

Huurprijs:
De huurprijs ca. € 3.500,-- excl. Servicekosten, promotiekosten en excl. BTW.

Overnamesom:
€ n.o.t.k. (Omzet boven de € 500.000)
In samenwerking met Kwalitaria zijn er financieringsmogelijkheden bij de bank. U dient minimaal over een eigen vermogen te beschikken van ca. 30% van de totale financieringsbehoefte.

Overige:
Vanuit Kwalitaria wordt de mogelijkheid geboden om ingewerkt te worden om zo goed van start te kunnen gaan. Daarnaast zal u door Kwalitaria worden bijgestaan met de juiste marketing activiteiten om uw omzet (nog verder) te laten stijgen. In franchiseverband staat u er nooit alleen voor.

Kwalitaria franchise:
Kwalitaria is al 25 jaar de meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland. Op meer dan 140 locaties genieten gasten van de lekkerste gerechten. Het enorme succes is te danken aan de doorontwikkelde formule en alle enthousiaste Franchisenemers welke dagelijks hun schouders eronder zetten om gasten het beste van het beste te serveren.

Waarom kwalitaria?
Kwalitaria straalt kwaliteit uit. We vinden het belangrijk dat Kwalitaria een plek is waar iedereen zich thuis voelt. Daarom creëren we met een moderne inrichting een gezellige sfeer en hebben we in ons assortiment aan het hele gezin gedacht. Door je bij Kwalitaria aan te sluiten profiteer je van de sterke marketing, goede inkoopcondities, persoonlijke ondernemerssupport en een netwerk vol topondernemers. Alle trends en ontwikkelingen worden gevolgd en er wordt op ingespeeld. Je hebt dus alle ruimte om je te focussen op het lokaal ondernemerschap.

Kwaliteit en duurzaamheid:
Écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid; daar staan we voor. Waar mogelijk gebruiken we daarom duurzaam vlees van Hollandse bodem, brood van Hollands graan, minder zout, minder suiker, minder vetten en méér groenten in onze gerechten. Zo maken we onze burgers van Hollands MRIJ-rundvlees, beleggen we ze met verse toppings en serveren we ze op biologische broodjes van Hollands graan.

Effectieve marketing:
De marketeers zijn continu bezig om gasten aan ons te binden en fan te maken van Kwalitaria. We volgen alle trends en ontwikkelingen in de markt, zodat onze franchisenemers voorop lopen en de omzet blijft stijgen. De combinatie van effectieve landelijke en lokale acties draagt bij aan het resultaat. En wat dacht je van de professionele uitstraling in en om de zaak? Direct herkenbaar! Als een gast jouw vestiging binnenloopt, dan weet hij of zij meteen: ik ben bij Kwalitaria. De combinatie van outstore communicatie - gevelsigning, stoepborden en beachvlaggen - én instore communicatie - digitale schermen, bordjes en folders - straalt kwaliteit uit.

Inkoopvoordelen:
We hebben een uitgebreid eigen label assortiment met een focus op kwaliteit en duurzaamheid. Een uniek en onderscheidend assortiment, waar gasten graag voor terugkomen. Je profiteert daarnaast van collectieve inkoop: scherpe inkoopprijzen en gegarandeerde kwaliteit. Goed om te weten is dat die scherpe prijzen niet alleen van toepassing zijn op producten en dranken, maar ook op non-food en apparatuur.

Ondernemerssupport:
Ondernemers kunnen bij FFC vertrouwen op professionele ondersteuning vanuit de formule. Je krijgt een eigen franchise consultant toegewezen. Je kunt de rol van de franchise consultant vergelijken met die van een persoonlijke adviseur. Welk vraagstuk er ook speelt, de franchise consultant staat je bij. Naast persoonlijke begeleiding bieden we diverse handige online tools om met elkaar te schakelen en resultaten te verbeteren.

Netwerk van topondernemers:
Met meer dan 140 Kwalitaria’s profiteer je van een groot netwerk van ervaren collega-ondernemers. Van het delen van bereidingstips tot personeelsaangelegenheden, ondernemers wisselen dagelijks ervaringen met elkaar uit.

De kosten voor het aansluiten bij de formule:
- Entreefee: €16.000,-- eenmalige fee,
- Promotiefee: €5.700,-- per jaar;
- Franchisefee: 3% van de omzet per jaar.

Kortom:
Je bent als ondernemer verantwoordelijk voor de resultaten van je eigen vestiging en maakt daarbij optimaal gebruik van de kracht van de formule.

Voor meer informatie over het object, over Kwalitaria of een bezichtiging, kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Alex Willemse via 033 - 258 13 30 of a.willemse@klaassenbv.nl

Energielabel gebouw:
A
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?