Op aanvraag
Terug naar overzicht

Op aanvraag, Op aanvraag

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: 21.035 BEP
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Omschrijving
Gemeente Delft
De historische stad Delft ligt aan de A13 tussen Den Haag en Rotterdam en heeft ca 103.000 inwoners (bron CBS). In deze stad ligt een belangrijk deel van onze geschiedenis. Willem van Oranje, vader des vaderlands, resideerde hier vanaf 1572. Na zijn dood in 1584 werd zijn lichaam bijgezet in de Nieuwe Kerk. Sindsdien worden de Oranjes ook in deze kerk op de Markt bijgezet. Delft, met de Technische Universiteit, staat natuurlijk bekend als studentenstad. Met de historische binnenstad, oude grachten en gebouwen, musea en culturele instellingen, trekt het jaarlijks ook veel (internationale) toeristen. Delft is natuurlijk ook zeer bekend om het Delfts Blauw

Locatie
Het bedrijf is in gevestigd in het centrum van Delft in een straat met verschillende soorten horecabedrijven, soorten horecazaken, souvenirwinkels en galeries. Iedere donderdag wordt op de Markt de weekmarkt gehouden. De Markt, de plek in Delft die toeristen bezoeken, is een autovrije zone. Met de parkeergarages en openbaar vervoer voorzieningen op loopafstand, is deze locatie toch goed bereikbaar.

Het bedrijf
Het bedrijf is zeer bekend in Delft en wordt door zowel door locals, toeristen als studenten goed bezocht. Het geheel is ca 150 m2 groot, verdeeld in een restaurant ruimte met plaats voor zo’n 40 zitplaatsen, grote bar, half open keuken met volledige inrichting, toiletgroep en een terras met mogelijk zo’n 30 zitplaatsen. De huidige ondernemer exploiteert het bedrijf met een bekend internationaal pub concept als feestcafe en organiseert diverse activiteiten. Studenten en (internationale) bezoekersn brengen hier veel gezellige uurtjes door. Natuurlijk is een andere pub / restaurant concept ook mogelijk.

Ontwikkelingen
Vanaf 2022 staat de dagelijkse musical Willem van Oranje gepland in het nieuwe theater. Dat zal veel extra bezoekers naar Delft trekken, die na afloop van een voorstelling nog heerlijk kunnen naborrelen op deze locatie..

Bestemmingsplan
Deze locatie biedt vanuit het bestemmingsplan de mogelijkheid tot exploitatie van een horecabedrijf t/m categorie 2. Het is de verantwoording voor de koper dat zijn toekomstige exloitatie binnen het bestemmingsplan past.

Voorzieningen
Krachtstroom, WIFI, Afzuiginstallatie, Koel/vriesruimten, Aircosysteem. Volledig ingerichte keuken, toiletgroep e.d.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan personeel. Alle vergunningen zijn aanwezig en het bedrijf past in het huidige bestemmingsplan. De nieuwe ondernemer dient de vergunningen op zijn eigen naam te stellen.

Openingstijden
Vanuit de vergunning kan en mag vanuit de vergunning kan en mag het bedrijf open vanaf 08.00 uur tot 01.00 / 02.00 uur.
Financiële informatie
Huidige omzet : ca € 25.000,- per maand
Huur bedrijfspand : ca € 36.000,- exclusief BTW per jaar
Vraagprijs exploitatie : op aanvraag (i.v.m. meerdere locaties met hetzelfde concept in Nederland, wordt de handelsnaam niet verkocht)

Huurovereenkomst
De nieuwe huurder wordt in de plaats gesteld van de huidige huurder en neemt daarmee alle rechten en plichten van de huidige huurder over. De huurovereenkomst loopt tot januari 2023 en wordt daarna telkens met 5 jaar verlengd. Er wordt een waarborgsom of bankgarantie van ca € 11.000,- verlangd.

Offerte
Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Is uw belangstelling gewekt? Neemt u dan contact op met bedrijfsadviseur Erik Meijer tel. 0623626307 of email e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?