Ripsestraat 6
Terug naar overzicht

Ripsestraat 6, De Rips

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Koop aangeboden:
Bistronomie Cafetaria
De Viersprong
Ripsestraat 6
5764 PG De Rips

Omschrijving Object
Het betreft een multifunctioneel bedrijf met expansiemogelijkheden t.b.v. een hotel/motel van 28 kamers (onherroepelijke bestemming).
De huidige setting betreft een cafetaria, een café-restaurant, een zaalaccommodatie alsmede een groot terras/serre. Indien er gehuurd wordt, is het bespreekbaar dat de zaal niet mee verhuurd wordt.

De exploitatie herbergt veel mogelijkheden. De cafetaria heeft naast het traditionele assortiment een uitgebreide keuze uit menuutjes. Ook bevindt zich hier een ijshoek voor het bereiden van prachtige ijscoupes. In de cafetaria kunnen ca. 28 gasten zittend eten.
Het eetcafé gedeelte wordt gebruikt voor streektapas, buffetten, high tea, brunches, Braziliaanse keuken alsmede voor à la carte gerechten. Daarnaast heeft het eetcafé een open verbinding met de zaal waar vergaderingen, feestjes, koffietafels etc. gehouden kunnen worden. De zaal heeft een separate entree met een zelfstandige toilettengroep.

De keuken is centraal gelegen met directe verbindingen naar de zaal, het eetcafé alsmede de cafetaria. Deze bedrijfskeuken is werkelijk van alle faciliteiten en materialen voorzien.

Tenslotte bevindt zich over de volledige breedte aan de voorzijde van het pand een overdekte serre met ca. 56 zitplaatsen, en daarvoor een terras met ca. 50 zitplaatsen een terras in de zon.

Locatie
Dit multifunctioneel horecabedrijf is gelegen in de Rips op een goede geografische strategische ligging, op een voormalig kruispunt (tegenwoordig rotonde) aan de N277, genaamd de Middenpeelweg.
Dit vrijstaand pand wordt gezien als een zichtlocatie.

Dit dorpje ligt in de Gemeente Gemert Bakel, een toeristische groene Gemeente, met ca. 30.000 inwoners, waarvan er 1178 in De Rips wonen (01 januari 2017).

De Rips ligt te midden van het grootste boscomplex van Noord Brabant dat bestaat uit de landgoederen Stippelberg, Beestenvel en Nederheide. Daarnaast liggen er vele heides en veengebieden in de omgeving van deze plaats. In deze prachtige bossen liggen vele wandelroutes, soms over eeuwenoude wegen. Een bekend startpunt van deze routes ligt schuin tegenover De Viersprong.

Woning
Een woonhuis met groot woongenot behoort tot het aangeboden pand. De woning is enkele jaren geleden verbouwd en voldoet aan de hoogste normeringen. De woning bestaat uit 3 grote slaapkamers, een grote badkamer, een kantoor, een wasruimte, een grote woonkamer met open keuken, een dakterras met veel privacy, alsmede een grote zolder te bereiken via vlizotrap.

Nadere informatie: Bedrijfsadviseur Ad Janse, 06-109 680 36 of a.janse@klaassenbv.nl

Code ADJA2315
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?