Heensedijk 49
Terug naar overzicht

Heensedijk 49, De Heen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Goedlopend eetcafé met mooie omzetcijfers in pittoresk dorp De Heen, gelegen aan de jachthaven met 300 ligplaatsen, camping, chaletpark en diverse fiets- en wandelroutes op loopafstand van een groot natuurgebied. Ruime parkeergelegenheid. Een toeristische locatie, maar wat in de loop der jaren in West-Brabant en daar buiten zijn naam ook buiten het seizoen goed opgebouwd heeft.

Het bedrijf heeft een terras met uitzicht op de jachthaven en aan de zijkant van het pand loopt het terras verder door. De zijkant is overkapt en verwarmd, eventuele mogelijkheden om aan de voorzijde van het pand ook heaters te plaatsen zijn aanwezig. Op het terras zijn 70 zitplaatsen, wat in het seizoen zeker een trekpleister is voor de vele recreanten. In het eetcafé zelf is er een huiskamersfeer gecreëerd door de warme uitstraling met hoge en lage zitplaatsen waaronder een lounge-hoek. De totale zitplaatsen binnen komen op 56. Ook is er een biljart en een dartbord aanwezig die goed gebruikt worden. Tevens wordt het biljart bij feesten en partijen gebruikt als buffettafel.
De keuken van het bedrijf is voorzien van goede merk-apparatuur. Nu wordt er een bourgondische maaltijd bereid met voornamelijk Hollandse gerechten, maar het bedrijf is dermate geschikt om ook andere formules te exploiteren. Naast de keuken, spoelkeuken en privé-toilet zijn er diverse bergingen aanwezig die nu fungeren als magazijn en drankopslag. Aan de achterzijde van het pand is een diepe en ruime tuin aanwezig die veel privacy biedt. Ook is er buiten voldoende opslag met onder andere een ruime schuur die nu tevens als terrasopslag in de winter fungeert.

Boven het eetcafé is een nette bovenwoning die inpandig te betreden is. Deze is voorzien van een keukenblokje met prachtig uitzicht op de achtertuin uitkijkend over het polderlandschap en de haven. Aparte toilet en badkamer en diverse kamers.
Een pand waar veel potentie in zit!

Onder nader te bepalen voorwaarden ook te huur!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak dient u contact op te nemen met
Bart Brinkman: 06-53960241.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?