Kerkstraat 4
Terug naar overzicht

Kerkstraat 4, Cuijk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Horecamakelaardij biedt dit op een uiterst aantrekkelijke locatie gelegen cafe/biljart ter overname aan. Dit geldt zowel voor de exploitatie als het vastgoed.

Café de Molen in Haps (gemeente Cuijk) is van oudsher een zeer bekend dorpscafé/biljart met veel activiteiten voor diverse verenigingen, o.a. de voetbalvereniging Hapse Boys en de carnavalsverenigingen; verder zijn er nog vele vaste avonden bezet door bijv. de supportersverenigingen, de harmonie, de brandweer en de bekende fokpaardendag.

De Molen is een prachtig monumentaal pand; het bijgebouw (begane grond en etage) wordt momenteel niet actief gebruikt. Dit zou echter na een aantal aanpassingen binnen het gebouw voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden, denk bijv. aan een kookstudio, voor workshops, verenigingen, vergaderingen, restaurant of eetcafé.

Het prachtige terras aan de zijkant van dit gebouw zou een onderdeel kunnen zijn voor deze exploitatie. Het 2e terras ligt aan de voorzijde van het café. Momenteel zijn er nu totaal 75 zitplaatsen op deze beide terrassen. Mocht u interesse hebben, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.

Voor info: horecamakelaar Eric Blokland, 0653802081

KENMERKEN:
Vraagprijs registergoed: € 295.000,-- k.k.
Vraagprijs inventaris/goodwill: € 35.000,--
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?