Spoorsingel 6
Terug naar overzicht

Spoorsingel 6, Coevorden

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Is werken in de Horeca helemaal je passie en wil je ooit graag een eigen bedrijf?

Namens meerdere van onze opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar kandidaten die de overstap willen maken.
Je vakkennis, gedrevenheid, werkervaring en enthousiasme wegen minstens zo zwaar als je eigen financiële inbreng bij een overname. Heb je aantoonbare ondernemerskwaliteiten, dan is financiële ondersteuning door de verkoper bespreekbaar!

Nadere informatie en concreet aanbod wordt alleen verstrekt aan kandidaten die voldoen aan bovenstaand profiel.

Herken je jezelf en zie je kansen, neem dan contact op met de horeca-adviseurs van Klaassen Horecamakelaardij.
Jan Elslo 06 129 39 189 / j.elslo@klaassenbv.nl
Anton Zwart 06 109 06 891 / a.zwart@klaassenbv.nl

Even een kleine greep uit bestaand aanbod:

Restaurant in Drenthe
Dit knusse restaurant is bij uitstek geschikt voor een ondernemers echtpaar. Keuken technisch moet je ervaring hebben op minimaal eetcafé niveau. De bediening moet een 50-tal gasten aankunnen!
Weet je ons te overtuigen van je geschiktheid, dan is de eigenaar bereid om een overnamesom te financieren.

Restaurant in Overijssel
Dit goed lopende restaurant bewerkt de markt met producten met een relatief lage prijs. Volume maakt hier het verschil! Van een overname-kandidaat verwachten wij een echte 'handen uit de mouwen' mentaliteit.
De overnamesom is laag gehouden om de drempel zo laag mogelijk te maken. Mede hierdoor is dit een echte starterslocatie. De huidige eigenaren hebben ook hun eerste stappen als ondernemer hier gezet.
De juiste kandidaat heeft beperkte eigen middelen, ziet kans om middels crowd funding aanvullende financiering te verkrijgen en kan dan ook vanuit de verkoper een lening tegemoet zien.

Kiosk in Friesland
Durf je de uitdaging aan? Wij zoeken een pachter die wil kijken of seizoenswerk iets voor hem/haar is.
De eigenaar runt ook een restaurant en wil hier zijn focus meer op leggen.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?