omgeving 0 ong
Terug naar overzicht

omgeving 0 ong, Carratraca

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
CODE: BEHO SPANJE AM74

Grote Spaanse Cortijo voor restauratie in Carratraca. 50 km van Malaga en 60 km van Marbella

Zeer grote Cortijo voor restauratie op loopafstand van restaurants, barretjes en winkels.
Van ongeveer de helft van deze Cortijo is de constructie en het dak nog in goede staat. Dit 2 verdiepingen tellende hoofdwoning is met weinig kosten weer bewoonbaar te maken.

Het andere gedeelte (personeelswoning en stallen), met aparte ingang, zal voor het grootste gedeelte gerenoveerd moeten worden.Ook de patio heeft een kleine renovering nodig.

Doordat de Cortijo vele jaren niet bewoond is geweest zal ook de tuin en het 10x5 meter zwembad een grondige schoonmaak beurt moeten hebben.

Er is in totaal ongeveer 2.000 m2 omheind door een stenen muur.

Bebouwd 560 meter

Dit alles geeft veel potentieel voor degene die dit pand in ere wil herstellen.

Het landgoed heeft meer dan 94.000 m2 land met daarop 3 oude bekkens die het bergwater opvangen voor irrigatie.

Elektra en stadswater aanwezig.

De prijs is onderhandelbaar.

Voor inlichtingen Horecamakelaar Berrie van Hoof
GSM 06-20004868
b.vanhoof@klaassenbv.nl

Carratraca

Carratraca is een kuuroord gelegen in de Guadalhorce vallei, in de provincie Malaga, Andalusië. Het is gelegen tussen Ardales en Alora in de prachtige omgeving van de Sierra Blanquilla. De El Chorro meren zijn ook vlakbij.

De stad is beroemd om zijn zwavel spa's, die sinds de Romeinse tijd hebben bestaan. Door de eeuwen heen de spa vele beroemde bezoekers heeft aangetrokken en nog steeds tot op de dag trekt veel bezoekers, die komen om de voordelen van de therapeutische wateren te genieten. Over de stad De witte dorp is verdeeld over drie heuvels, ligt onder de indrukwekkende Alora Kasteel. Aangezien de spa is een van de belangrijkste attracties van het gebied, de stad zelf biedt goede faciliteiten en voorzieningen voor de bezoeker. Het stadhuis, ook wel bekend als de Arabische House, is een bijzonder aantrekkelijke gebouw, gebouwd in de Mudejar stijl, hoewel het alleen dateert uit 1885. de arena dateert ook uit rond dezelfde periode, en is zeker een bezoek waard. Festivals en evenementen worden ook gehouden op het terrein van de arena. Carratraca Spa De spa bevindt zich net buiten de stad, en hoewel dateert uit de Romeinse tijd, werd het huidige gebouw gebouwd rond het midden van de 19e eeuw in een neo-klassieke stijl . de spa heeft veel beroemde bezoekers door de eeuwen heen, met inbegrip van de acteur Antonio Banderas, die is een native naar Malaga.De spa is geopend tussen 15 juni en 15 oktober van elk jaar. Afgezien van de baden, zijn er nu ook vele luxe behandelingen beschikbaar. Natural omgeving Carratraca is niet alleen een uitstekende bestemming voor diegenen die willen genieten van de prachtige spa-faciliteiten. De landelijke gemeente is gevestigd in een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, ideaal om te wandelen en wandelvakanties, en degenen die willen een typische Andalusische levensstijl te genieten. Stel op een hoogte van 540 meter boven de zeespiegel, in het zuiden van Carratraca u kunt bezoeken de prachtige Sierra de Alcaparaín, met de El Grajo Peak torent uit boven op 1200 meter hoogte. U kunt ook naar de La Cueva de los Murciélagos, de Bat Caves, die zich bevinden tussen Carratraca en Casarabonela. uit eten Er zijn een aantal goede restaurants in de stad , en het platteland 'Ventas' in de omliggende regio. De meeste serveren traditionele gerechten, afkomstig uit Andalusië en het landschap Malaga.


Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?