Boulevard de Wielingen 2
Terug naar overzicht

Boulevard de Wielingen 2, Cadzand

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
CASCO+ HORECARUIMTE AAN ZEE
Boulevard de Wielingen 2 Cadzand

Badhuis Cadzand is in mei 2018 opgeleverd en is gelegen boven op de duinen, op een knooppunt van een belangrijke duinopgang en de duinpaden, recht achter het nieuwe openbare “strandbalkon” dat dit najaar zal worden aangelegd. Dit strandbalkon zal een grote aantrekkingskracht op bezoekers uitoefenen door het mooie ontwerp en uitzicht. In de plint aan zeezijde van Badhuis Cadzand komen 3 horecabedrijven met fantastisch zeezicht, 3,5 meter hoge plafonds en openslaande deuren met heel veel glas en mooie midden in de duinen gelegen terrassen. Reeds 2 units zijn verhuurd aan plaatselijke ondernemers die ook vertrouwen hebben in deze locatie.
Voor de derde, middelste locatie, zijn wij op zoek naar een ondernemer. De inrichting is casco met veel voorzieningen. Hierbij valt te denken aan de luchtbehandelingsinstallatie, de cv ketel, aansluitingen voor toiletten en voor gasbranders op de terrassen. Veel leidingwerk zit in het beton verwerkt. Ook een vetput en complete isolatie van wanden en plafond in de horeca zijn reeds aanwezig. Alle bouwtekeningen zijn verder in de brochure te zien.

Geen overname inventaris en goodwill
Geheel naar eigen stijl in te richten.
TOP locatie direct aan de Noordzee.
Veel omzetpotentie in het nieuwe Cadzand met al zijn ontwikkelingen.
Voldoende opbergruimte in de kelder, alsook een afvalberging met ventilatie.
Mogelijkheid voor ruimte in de parkeergarage.
Goederenlift van kelder naar bedrijfsruimte
Direct gelegen aan Zee

http://badhuiscadzand.nl/horeca/

Cadzand Bad is een nieuwe generatie ondernemers opgestaan die samenwerken om deze, naast het mondaine Belgische Knokke Heist gelegen badplaats, te herontwikkeling. Dit gebeurd met een allure zoals je die in Nederland zelden ziet. Er ligt een ambitieuze stedenbouwkundige visie voor het hele dorp op basis waarvan op dit moment een spectaculaire kwaliteitsslag wordt gerealiseerd.

Naast hotels worden in het dorp ook fraaie appartementencomplexen gerealiseerd. De eerste 250 appartementen zijn al opgeleverd. Cadzand Bad heeft recent ook de Bad status gekregen. Op de duinen is een welness route gepland, met een welness paviljoen op het strand. Alle hotels, maar ook de 35 zeer exclusieve appartementen in het Badhuis spelen in op deze state of the art faciliteiten die Cadzand Bad te bieden heeft. Dit prachtige gebouw in een fantastische omgeving biedt een unieke kans aan een ambitieuze ondernemer.

Voor meer informatie neemt u contact op met: De heer B. Brinkman Regiomanager Zeeland
Telefoon : 06 -53960241 | 033-2581330
E-mail: b.brinkman@klaassenbv.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?