Kapelstraat 15a
Terug naar overzicht

Kapelstraat 15a, Bussum

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Atlantique Bussum
Ter overname aangeboden: uniek restaurant in de gezelligste horecastraat van Bussum.
Restaurant Atlantique is gelegen in het groene hart van ’t Gooi in Bussum aan de Kapelstraat 15a. Restaurant Atlantique staat in het teken van verse vis, kwaliteit en gastvrijheid.

Er worden diverse gerechten geserveerd met vis, schaal- en schelpdieren, maar uiteraard is er ook gedacht aan de vlees- en vega liefhebber. Er wordt uitsluitend gewerkt met dagverse vis, schaal- en schelpdieren van de beste kwaliteit. Dat betekent verantwoorde herkomst en waar mogelijk biologisch en Fair Trade.
De heerlijke wijnen en bieren zijn met grote zorg uitgekozen en laten zich buitengewoon goed combineren met visgerechten. In de zomermaanden kunt u tevens genieten op het fijne terras in de gezelligste horeca straat van Bussum.

Object:
Het restaurant kent een afmeting van ca. 93 m², de spoelkeuken ca. 9,7 m² en de kelder is ca. 16,8 m². De keuken is in het restaurant gesitueerd en middels een deels glazen wand kan de gast contact met de keukenbrigade hebben.

Het restaurant heeft ca. 42 zitplaatsen en is gelegen aan de voorzijde van het pand met zicht op de Kapelstraat. Aan de achterzijde bevinden zich de open keuken en de spoelkeuken.
De toiletten (separate dames/heren) alsmede de personele omkleedruimte bevinden zich in het souterrain. Het restaurant is ingericht en afgewerkt met hoogwaardige materialen en is turn-key te betrekken.
Er is een mogelijkheid voor terras(vergunning) op het parkeervak direct tegenover het restaurant. Hier is ruimte voor (8 aan de gevel + 18 tegenover) 26 zitplaatsen.

Huurprijs:
De huurprijs (per 1 januari 2019) bedraagt € 2.050,-- per maand en wordt jaarlijks t/m 2023 met € 75,-- p.mnd. geïndexeerd. De huidige huurovereenkomst kan overgenomen worden of er kan mogelijk met de verhuurder een nieuwe huurovereenkomst worden afgesloten.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de Kapelstraat welke goed bereikbaar is. In de zomermaanden zijn de parkeerplaatsen in gebruik als terrassen bij de diverse horeca gelegenheden. Parkeren is mogelijk op het marktterrein en in de nabij gelegen parkeergarage Nieuwe Brink.

Openingstijden:
Restaurant Atlantique is geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur. Op zondag en maandag in overleg geopend voor groepen.

Verplichtingen:
- Vrij van verplichtingen t.a.v. leveranciers. Er zijn enkele scholieren en oproepkrachten welke mogelijk willen blijven.

Vraagprijs exploitatie:
De vraagprijs voor de overname van goodwill, handelsnaam en inventaris bedraagt € 79.000,-.

Inventaris:
Compleet restaurant. Er zal een inventarislijst aangeleverd worden bij interesse.
Exploitatie:
Nadere informatie over de exploitatie kunt u bij ons opvragen. Zie ook: www.atlantiquebussum.nl

Informatie:
Voor meer informatie over deze prachtige locatie kunt u contact opnemen met Alex Willemse 033- 258 13 30 of via a.willemse@klaassenbv.nl

Wij voorzien u graag van alle relevante informatie met betrekking tot dit object.
Gunning:

Verkoper behoudt zich het recht van gunning.

Bijzonderheden:
- Gelegen in uniek horecastraatje in Bussum;
- Kleinschalig sfeervol;
- Verrassend terras aan de Kapelstraat;
- Direct instap-klaar;
- Vis Vlees en Vega restaurant
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?