Huizerweg 36
Terug naar overzicht

Huizerweg 36, Bussum

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname: Kwalitaria Bussum.

Midden in het centrum van Bussum, gelegen in ‘t Gooi, ligt deze nieuwe prachtvestiging gericht op Take-away en Delivery.
Deze zaak is door Kwalitaria zelf opgezet en is nu klaar om onder de franchise-vlag aan een enthousiaste ondernemer overgedragen te worden. De nieuwe franchisenemer wordt door Kwalitaria ingewerkt en alle kneepjes van het vak piekfijn uitgelegd. Tevens zijn er ruime financieringsmogelijkheden. De zaak is vanaf oktober 2021 geopend en laat nu al prima omzetten zien.

Het Hart van ‘t Gooi: dat is hoe Bussum ook wel wordt genoemd. Deze plaats in Noord-Holland heeft bijna 34.000 inwoners en is daarmee de dichtstbevolkte gemeente in de regio. Genoeg hongerige huishoudens dus!
Deze bestaande Kwalitaria, met focus op afhalen en bezorgen, is helemaal instapklaar. Is deze zaak straks van jou?

Kwalitaria, een franchise- en cafetariaformule maar dan net even anders dan dat je gewend bent. Ze staan al meer dan 30 jaar voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot de meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland en hebben bewezen zelfs in tijden van crisis sterk te staan. Ze zien volop kansen en zijn klaar voor verdere groei. Groei jij met ze mee?

Natuurlijk de lekkerste. Smaak staat bij Kwalitaria voorop, maar daarbij verliezen ze duurzaamheid niet uit het oog. Zo worden heerlijke burgers gemaakt van vlees van Hollandse bodem, werken ze met plofkipvrije producten, voegen ze minder suikers toe aan de sauzen en zijn er steeds meer vegetarische lekkernijen te vinden op de menukaart.

Omzetindicatie. Neem contact op met Alex Willemse van Klaassen Horecamakelaardij. Hij kan u meer vertellen over de huidige omzet en de potentie.

Huurprijs € 2.565,-- per maand. Eventueel is er (als u snel bent) ook een ruime en zeer ruime en moderne bovenwoning beschikbaar voor € 1.500,-- per maand.

Vraagprijs € 225.000,--. Neem contact op met Alex Willemse van Klaassen Horecamakelaardij. Hij kan u meer vertellen over eventuele financieringsmogelijkheden.

Voor info of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Alex Willemse 06-50445472

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?