Ring 32 33 & 33
Terug naar overzicht

Ring 32 33 & 33, Burgh-Haamstede

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
In de oude dorpskern van Burgh-Haamstede ligt tegenover de Grote Kerk, voor Slot Haamstede, al jaren het idyllische bruine café “Brandenburgh”.

Dit eetcafé is voorzien van een knus terras met 52 stoelen waar middels heaters het seizoen wordt verlengd. Het eetcafé meet circa 230 m2 met 72 zitplaatsen, waarvan de voorzijde uitkijkt op de Grote Kerk en de achterzijde uitkijkt over slot Haamstede. Er is een rookruimte met 16 zitplaatsen en een knus cafeetje met 15 zitplaatsen voorzien van een prachtige oude bar.

Door het bedrijf aan te kleden als oude kroeg is het gelukt overal de nostalgische sfeer te behouden. De keuken is voorzien van goede apparatuur welk niet nieuw is, maar wel goed onderhouden. Er is voldoende opslagruimte beschikbaar, waarbij kan worden aangegeven dat de huidige eigenaar middels een al bestaande uitbouw rekening heeft gehouden met het kunnen verplaatsen van de toiletten. Hierdoor zou er in de zaak aanzienlijk meer ruimte ontstaan.

Middels een aparte opgang is de woning bereikbaar. Deze beschikt over 3 slaapkamers, woonkamer, keuken en badkamer, berging en parkeerplaats. Er is een dakterras waar zich ook een overdekte ruimte bevindt met koelmotoren. De woning ziet er goed verzorgd uit en in de woonkamer is de mooie dakconstruktie zichtbaar.

Naast het zojuist beschreven pand bevindt zich een winkelruimte die is verhuurd voor € 8.000,- exclusief btw per jaar.

Ligging In de eeuwen oude dorpskern.
Vraagprijs O/G woning: € 200.000,- KK
Vraagprijs O/G verhuurde winkel: € 75.000,- KK
Vraagprijs O/G horeca: €250.000,- KK dit is incl inventaris


Voor meer informatie of het maken van een afspraak gelieve contact op te nemen met
Bart Brinkman : 06-53960241 of b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?