Huigsloterdijk 390
Terug naar overzicht

Huigsloterdijk 390, Buitenkaag

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina

Restaurant Kaagzicht (Huigsloterdijk 390, 2158 LR Buitenkaag)

Op een unieke locatie, direct aan de kaag, is Restaurant Kaagzicht gelegen. Een sfeervol ingericht restaurant waar het zowel voor jong als oud goed toeven is, zowel zakelijk als voor ontspanning.

In restaurant Kaagzicht staat de aandacht voor het eten en de gast centraal, u kunt hier terecht voor een heerlijk diner à la carte, genieten van heerlijke rib roasts en entrecôtes, die voor u op de Josper grill, een met houtskool gestoken oven, worden bereid tot een feestavond met optredens, een luxe dinerbuffet of gewoon eenvoudig genieten van een kopje koffie met een heerlijke huisgemaakte appeltaart op het prachtige terras.

De restaurantruimte is sfeervol ingericht en voelt knus aan. Aan de voorzijde is een ruim terras, met aanlegmogelijkheid voor de boot, en een prachtig uitzicht op de kaag.

Op de beneden verdieping bevindt zich een grote feestzaal.

Zowel de keuken- als de restaurantinventaris zijn in prima staat. Voor dit schitterende complex zoeken wij een gedreven horecaondernemer of stel, die een uitdaging zien om dit bedrijf, naar hun eigen inzicht, voort te zetten. Uitermate geschikt voor grootschalige horeca zoals een All You Can Eat formule.
Het betreft een volledig instap klaar bedrijf.

Indeling
Via het ruime terras komt u binnen in dit sfeervolle bedrijf. Bij binnenkomst,(begane vloer) komt u in een kleine hal(voorportaal) met garderobe en de toiletten van het restaurant, als u in de hal rechtdoor gaat kunt u via een trap naar de beneden verdieping waar zich de feestzaal bevindt, als u komt voor het restaurant gaat u bij binnenkomst in de hal naar links en stapt u direct in de warme ambiance van het gezellige restaurantgedeelte, direct bij binnenkomst bevindt zich rechts de Josper grill (een met houtskool gestoken oven), in het restaurant bevindt zich ook een mooie en ruime bar.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de bar en is voorzien van alle benodigde apparatuur.


Bereikbaarheid
Restaurant Kaagzicht is goed bereikbaar met de auto, te voet, te fiets en met het openbaar vervoer (bus 365 van Schiphol en bus 370)
.
Oppervlakte
Restaurantgedeelte : 140 m2
Terras : 145 m2
Feestzaal : 80 m2

Capaciteit
Restaurant 120 zitplaatsen
Feestzaal 80 zitplaatsen
Terras 140 zitplaatsen

Huidige openingstijden
Maandag t/m Zondag 12.00 uur tot 21.00 uur

Parkeren
Achter het object is een eigen parkeergelegenheid aanwezig. Verder zijn er in de directe omgeving verschillende gratis parkeermogelijkheden.

Bestemming/gebruik
Horeca, restaurantbedrijf met terras.

Vergunningen
Er is een Drank- en horecawet vergunning.

Bruikleengoederen
Geen. Alles eigendom.

Leasecontracten
Niet van toepassing.

Personeel overname
Geen.

Overige
Buitenkaag is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het dorp had per 2018, 1645 inwoners.
Het ligt in het zuidelijkste puntje van de polder, aan de Kagerplassen. Ten noordwesten ligt Lisserbroek, ten noorden Abbenes en ten oosten de buurtschappen Huigsloot en Vredeburg. Vanaf Buitenkaag is met een pontje over de Ringvaart het dorp Kaag te bereiken.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 110.000,--

Huurprijs
€ 45.000,-- per jaar inclusief BTW.
Informatie
Voor meer info over dit bedrijf kunt u contact opnemen met Frits de Lange op f.delange@klaassenbv.nl of 06 24287890.

Kijk ook eens op: www.kaagzicht.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?