Oudestraat 24 26
Terug naar overzicht

Oudestraat 24 26, Bruinisse

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
EETGELEGENHEID “DE VRIENDEN VAN BRU”

Bruinisse, een vissersdorp bij uitstek, op het randje van Zeeland. Dit restaurant ligt in mosseldorp Bruinisse. Het dorp heeft een kleine kern met winkels en horeca en in de directe omgeving enkele vakantieparken en jachthavens. Het idilische vestingsstadje Zierikzee ligt op nog geen 10 minuten rijden. Zierikzee staat bekend om de vele prachtige panden in de oude gezellige stad. Het Noordzee strand ligt op 15 minuten rijden en de dichtstbijzijnde grote stad is Rotterdam. Al vele eeuwen lang omgeven door het water is het niet vreemd dat al het heerlijks uit de zee zich hier laat smaken door de lokale bevolking en steeds meer door de vele toeristen die dit eiland rijk is.

Ook bij De Vrienden van Bru bieden de eigenaren sinds 2001 een heerlijke wisseling van streekgerechten aan. Het pand is vanaf begin in eigendom en wordt hier ook te koop aangeboden. Het bestaat uit 2 aangrenzende panden waarbij het linker deel is voorzien van een prachtige oude klokgevel. De rechterkant is na de watersnoodramp opnieuw opgebouwd middels voorzet muren. De panden zijn voorzien van dubbele beglazing en spouwissolatie. Al het houtwerk is geschilderd in 2017 en ziet er zeer verzorgd uit. Er is een zeer ruime bovenwoning die zowel binnen door, als met een eigen opgang bereikbaar is.

Overzichtelijk restaurant.
Veel licht middels ramen rondom.
Half open keuken.
De benodigde vergunningen zijn alle aanwezig.
Goede professionele apparatuur.
Met weinig personeel goed te behappen.
Woning zowel inpandig, als met eigen opgang.
Verhuur mogelijkheden van de woning.
Bij het vinden van een investeerder zou huur van het pand mogelijk kunnen zijn.

De uitstraling van het restaurant is sfeervol, niet te sjiek en modern, maar warm en stijlvol met rustige kleuren en een overzichtelijke indeling. Bij binnenkomst staat er van oudsher een ruime bar die nu meer in gebruik is als drankuitgifte en wachtplaats op een tafeltje, dan dat deze daadwerkelijk een barfunktie heeft. Het restaurant heeft een half open keuken achterin en er is een ruimte in het linker deel wat eventueel ook apart benut kan worden.

Website: www.devriendenvanbru.nl

Voor bezichtigingen van dit veelzijdige bedrijf, verzoeken wij u om contact op te nemen met Bart Brinkman van Klaassen Vastgoedmakelaardij BV.


Bart Brinkman
bart@klaassenbv.nl
mobiel: 06-53960241
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?