Voorstraat 41
Terug naar overzicht

Voorstraat 41, Brielle

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Steakhouse Floor, Centrum Brielle

In de Toeristische binnenstad van Brielle vindt u Steakhouse Floor. ” De zaak is voor passanten, vaste gasten en toeristen een oase van rust. Er zijn drie hotels in de directe omgeving De Voorstraat in Brielle staat bekend om de gezellige ongedwongen hippe sfeer met, gezellige winkels horeca en uitnodigende terrassen. Duizenden passanten en toeristen trekken jaarlijks door de Voorstraat.

Potentie
Trip Advisor Nederland en Iens kunnen samen kan geen ongelijk hebben. Tientallen mensen hebben Steakhouse Floor beoordeeld met zéér goed tot uitstekend. Duizenden vaste gasten en passanten zijn het met ze eens. Dit gezellige restaurant in de Voorstraat in Brielle biedt de perfecte afsluiting van een lange dag wandelen, fietsen, sporten, winkelen, werken of luieren. Heerlijk genieten van lekker eten en drinken in een ongedwongen sfeer. Er wordt alleen maar gewerkt met de beste producten om de kwaliteit te waarborgen. Zelden is een concept zo doordacht. De inrichting is uitnodigend. Het bijzondere aan deze zaak is dat de groei maar blijft doorzetten

Inrichting
Het bedrijf heeft nu een kleine gevelterras met 8 stoelen en een Tuin terras met volop zon met 30 stoelen. Bij binnenkomst staat een mooie uitgifte bar met 8 barkrukken. Het bedrijf heeft binnen 60 zitplaatsen, ruim opgesteld. Er is echter voldoende ruimte om dit eenvoudig uit te breiden tot zo’n 65 á 70 zitplaatsen. Het geheel is modern, strak en toch sfeervol ingericht. De inventaris is volledig en compleet, netjes en strak. De keuken is zondermeer ruim te noemen. Er is een aparte spoel gedeelte

Verplichtingen
Het bedrijf exploiteert thans als restaurant Gezien de verstrekte vergunning kunnen de openingstijden worden verruimd. Er zijn drie personeelsleden, Chef, sous chef en bedrijfsleidster deze moeten worden overgenomen Er zijn geen verplichtingen naar leveranciers.

Openingstijden
Om dit moment liggen de openingstijden tussen 17:00 en “sluit”. Maandag tot en met zondag. Op basis van de vergunning kan ook een lunch worden gedraaid.

Financiële informatie
Omzetindicatie: Boven segment, op aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill/ huurdersbelang/huurrechten: € 99.500,-
Huur : € 3.025,- Vrij van BTW

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , Peter Klaassen e-mail: p.klaassen@klaassenbv.nl, telefoon 06 53 148 902.Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?