Willemstraat 9
Terug naar overzicht

Willemstraat 9, Breda

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Huur aangeboden:
Commerciële ruimte (ca. 1.083 m2)
Willemstraat 9-11
4811 AH Breda

Algemeen
Op een schitterende locatie in Breda, op een steenworp afstand van het Centraal Station, mogen wij u ca. 1.083 m2 commerciële ruimte te huur aanbieden. Het betreft een representatieve ruimte gelegen op de begane grond. De ruimte is thans ingericht als behandelruimte met retail maar de locatie leent zich voor verschillende concepten.

Indeling
De commerciële ruimte heeft een oppervlakte van ca. 821m2. Deze ruimte bestaat uit ca. 721 m2 op de begane grond en ca. 100 m2 in het souterrain (met daglicht). Tevens behoren tot het gehuurde een tweetal souterrains (zonder daglicht) met een totale oppervlakte van ca. 262 m2.

De ruimte heeft een eigen entree aan de Willemstraat. Middels lichte (demontabele) scheidingswanden is een indeling in het pand aangebracht. Door het verwijderen van deze wanden kan een courante indeling worden gerealiseerd. Tevens zijn diverse kantoren en een kantine aangebracht.

Opleveringsniveau
De ruimte is hoogwaardig afgewerkt en ingedeeld ten behoeve van een behandelruimte + retail. De definitieve oplevering kan in goed onderling overleg worden overeengekomen.

Bestemmingsplan.
De ruimte heeft diverse bestemmingsmogelijkheden zoals kantoor, bedrijven, retail (tot maximaal 100 m2), daghoreca (tot maximaal 100m2), dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen. Bij afwijkende bestemmingen wordt geadviseerd om in contact te treden met de gemeente Breda om deze te laten toetsen.

Parkeren
Ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving. Op eigen terrein zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het gebouw met openbaar vervoer is uitstekend. Het Centraal Station is op minder dan een minuut loopafstand.Nadere informatie:


Bedrijfsadviseur Michael Klaassen, 06-532 989 25 of m.klaassen@klaassenbv.nl

of

Bedrijfsadviseur Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nl


Code: MIKL 3954
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?