Op aanvraag
Terug naar overzicht

Op aanvraag, Op aanvraag

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 20003
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Horecamakelaardij biedt een feestzaal in Breda ter overname aan.

Gemeente Breda
Breda is de van oudsher de belangrijkste stad en de derde grote stad in de provincie Noord Brabant. De gemeente Breda telde per 1 januari 2019 zo’n 183.873 inwoners. Deze bourgondische stad heeft een rijk uitgaansleven. Verdeeld over het jaar worden er ook veel evenementen georganiseerd. Natuurlijk is ook het jaarlijkse carnaval een grote publiekstrekker.

Locatie
Het bedrijf ligt op een bedrijventerrein net buiten het centrum van Breda. Goed bereikbaar met auto vanaf de snelweg en met openbaar vervoer vanuit de stad.

Parkeren
Gratis parkeren voor deur. Ook ca 35 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Omschrijving
De feestzaal is van oudsher zeer bekend in de regio Breda. Volledig ingericht en geschikt voor een dans & feest locatie. De inventaris is zeer uitgebreid en volledig in eigendom. Het bedrijf heeft een capaciteit van zo’n 250 zitplaatsen, kleine keuken voorziening, garderobe, toilet, magazijn en kantoorruimte. Het bedrijf is zeer geschikt te maken voor het organiseren van buitenlandse bruiloften met eventueel gescheiden ingangen. Verkoper beschikt over alle benodigde vergunningen. Deze dienen op naam van koper gesteld te worden. De tapinstallatie is in bruikleen van Inbev Brouwerijen, voor de rest zijner geen verplichtingen aan derden en er hoeft geen personeel overgenomen te worden.

Verwarming
Luchtverwarming, airconditioning

Financiële gegevens
Omzetindicatie op aanvraag.
Vraagprijs voor de volledige inventaris, goodwill en huurrechten op aanvraag
Huurprijs bedrijfsruimte: op aanvraag
Het bedrijfspand is ook te koop: vraagprijs op aanvraag.
Servicekosten (gas, water, licht): ca € 950,- per maand, exclusief BTW

Bestemming
Het huidige concept voldoet aan het bestemmingsplan. Een mogelijk ander concept van de nieuwe eigenaar dient in het bestemmingsplan te passen.

Bouwjaar bedrijfspand
1954, sindsdien goed onderhouden. Het pand is zowel binnen als buiten zeer goed onderhouden.

Aanvaarding
Op korte termijn mogelijk

Huurtermijn
5 + 5 optiejaren huurbetaling, per maand te voldoen. Verhuurder verlangt een waarborgsom / bankgarantie van minimaal 3 maanden huurverplichting.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad van Onroerende Zaken Model is vastgesteld en gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website www.roz.nl.

Offerte
Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Voor meer informatie:
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Bedrijfsadviseur Erik Meijer
Kantoor Rotterdam
Maaskade 109 B
3071 NH Rotterdam

Telefoon | 06 – 236 263 07
E-mail | e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?