Haagdijk 24
Terug naar overzicht

Haagdijk 24, Breda

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
De Beren Bezorgrestaurants
De Nederlandse markt op het gebied van maaltijdbezorging groeit erg hard. Het doel van De Beren Bezorgrestaurants is om de komende jaren landelijke dekking te bereiken.

Om deze groei te realiseren is De Beren Bezorgrestaurants op zoek naar enthousiaste ondernemers (in de dop) die een passie hebben voor gastvrijheid, gastwaardering en de best mogelijke Berenbeleving. Ben jij enthousiast over De Beren formule en weet je deze succesvol toe te passen in jouw eigen vestiging? Dan is De Beren bezorg restaurant locatie Breda wellicht iets voor jou!

De Beren bezorg locatie Breda:
Per direct zijn wij opzoek naar een nieuwe franchisenemer voor de Beren bezorg restaurant Breda. Deze locatie is volledig gerenoveerd in de nieuwe Beren style en van alle gemakken voorzien. Het bedrijfspand staat in het stadscentrum van Breda, een karakteristiek bedrijfspand uit 1878.

Locatie:
Haagdijk 24, 4811 TT Breda

Overnameprijs:
€ op aanvraag.

Huur:
€ 1293,-- per maand exclusief BTW

Omzetindicatie prognose 2022:
Circa € 500.000,-- á € 750.000,--

Oppervlakte:
Circa 98 m2


Waarom De Beren?
De verwachtingen van gasten zijn hoog en de concurrentie in de horeca is groot. Het belang van een professionele organisatie voor én achter de schermen neemt dus toe. Als franchisenemers bij De Beren weet je dat je goed zit. Je maakt gebruik van een bewezen formule en je wordt voortdurend ontzorgd. Bijvoorbeeld met een uitgebalanceerde regelmatige wisselende menukaart, training & opleiding op alle vlakken en een gezamenlijke focus op rendement. Daarnaast profiteer je van gezamenlijke inkoop. Het resultaat is meer tijd voor je team en voor je gasten.

Enkele voordelen op een rij.
De Beren is een formule met een hoge naamsbekendheid die al sinds 1984 bestaat! De gezamenlijke inkoop zorgt voor scherpe inkoopcondities en een uitstekend haalbaar rendement. Je wordt continu ondersteund bij de exploitatie van je restaurant. De Beren Academy is je aanspreekpunt voor de opleiding. Het professionele marketingteam zorgt voor landelijke en regionale marketing & sales ondersteuning. Door deze samenwerking houd je je handen vrij voor je gasten, het managen van je eigen vestiging en je personeelsbeleid.


Wilt u meer informatie over dit bezorg restaurant? Neem dan contact op met horecamakelaar Emiel Hoogvliet, 0643698329 of e.hoogvliet@klaassenbv.nl.

Klaassen Horecamakelaardij B.V.

Aansprakelijkheid
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?