Op aanvraag
Terug naar overzicht

Op aanvraag, Op aanvraag

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Eetcafé
Middelgrote plaats tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven

Algemeen
In een middelgrote plaats tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven is dit eetcafé gelegen waar men kan genieten van heerlijke bieren en wijnen gecombineerd met de lekkerste gerechten. Dit eetcafé is gezellig en modern ingericht en beschikt over ca. 45 zitplaatsen. Aan de zijkant van het gehuurde is een groot terras met ca. 80 zitplaatsen. Op eigen terrein is voldoende parkeermogelijkheid.

Indeling
Via het terras aan de voorzijde komt men in de modern aangeklede verkoopruimte. Aan de achterzijde van de verkoopruimte bevindt zich aan de rechterkant de toilettengroep en aan de linkerkant de bar. Via de bar komt men in de keuken met aparte spoelkeuken en bijkeuken. Aan de zijkant vindt men een serre met bar en een ruim terras. Tevens bevindt zich aan deze kant het ruime parkeerterrein.

Zitplaatsen
Verkoopruimte: ca. 45 zitplaatsen
Terras: ca. 80 zitplaatsen

Oppervlakte
Verkoopruimte: ca. 100 m2
Keuken: ca. 40 m2

Locatie
Het object is gelegen aan een doorgaande weg in een middelgrote plaats tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Op korte afstand van de A2.

Personeel
Niet van toepassing

Verplichtingen
Huur afvalcontainer
Kortlopende verplichting glasvezelleverancier

Woning
Boven het gehuurde is een woning met separate opgang gelegen. Deze woning is thans in verhuurde staat, volgens de vigerende huurovereenkomst heeft de huurder het eerste recht op het huren van de bovenwoning wanneer deze beschikbaar is.


Nadere informatie: Horecamakelaar Ad Janse, 06-109 680 35


Code: ADJA 2314
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?