Eindhovenseweg 41
Terug naar overzicht

Eindhovenseweg 41, Boxtel

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verhuurd

Omschrijving

Deel deze pagina
Restaurant de Ceulse Kaar te Boxtel

Klaassen Horecamakelaardij biedt ter overname aan restaurant de Ceulse Kaar te Boxtel

De Ceulse Kaar is gevestigd in een 18e eeuwse rijksmonumentale herberg en dankt zijn naam aan de postkoetsroute van ’s-Hertogenbosch naar Keulen. Het huidige concept richt zich op een klassieke kaart en verschillende menu’s en arrangementen. Door de grote keuken, het grote buitenterrein, de verschillende afsluitbare ruimtes en de speeltuin is dit object geschikt voor verschillende concepten.

Locatie:
Restaurant de Ceulse Kaar is landelijk gelegen in het Dorp Boxtel. Op korte afstand vindt men de op- en afrit van de A2 tussen Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Parkeergelegenheid is er voldoende op eigen terrein. Naast het restaurant is een grasveld gelegen met daarop een speeltuin welke eventueel uit te breiden is.

Indeling:
Binnen zijn er ca. 80 zitplaatsen verdeeld over het restaurant, de opkamer en de achterkamer. Op het ruime terras zijn er op dit moment 60 zitplaatsen opgesteld in zeer ruime setting. Boven het restaurant bevindt zich een bedrijfsgebonden woning met 2 slaapkamers. Door de verschillende afsluitbare ruimtes is het restaurant ook zeer geschikt voor private dining, feesten en vergaderingen.

Personeel
Op aanvraag

Openingstijden:
Maandag + Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m Zondag: 18:00 tot 22:00

Voor meer informatie:

Horecamakelaar Rody Teulings, 06-247 386 20

Of

Horecamakelaar Ad Janse, 06 -109 680 36


Code: ADJA 3909
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?