Steenstraat 150
Terug naar overzicht

Steenstraat 150, Boxmeer

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Ristorante Da Lorenzo
Steenstraat 150
5831 JK Boxmeer


Nu in prijs verlaagd!


Algemeen
Klaassen Vastgoedmakelaardij heeft het voorrecht u aan te mogen bieden: Schitterend horecabedrijf inclusief registergoed met zeer ruime bovenwoning, dakterras, winkel, en diepe tuin. Het pand is recent gerenoveerd en ook inrichting van restaurant en keuken geheel nieuw. Het pand heeft een zeer goede ligging op A1 locatie, aan het gezellige, drukke Raadsplein, recht tegenover het gemeentehuis met uitstekende parkeermogelijkheden.

Het object bestaat uit 3 onderdelen, als volgt:

-1. Ristorante Da Lorenzo, een geheel nieuw en modern restaurant gelegen op de begane grond. Deze ruimte is verdeeld in een grote verkoopruimte met open keuken en bar, toiletten, opslagruimte(n), souterrain en diepe tuin. Aan de voorzijde en aan de zijde van het gemeente huis is een gezellig terras gelegen. De nieuwe inrichting is bijzonder sfeervol, geheel up-to-date, niet thematisch en kan nog jarenlang mee. De prachtige, grote bar, is ideaal voor aperitief/digestief, daar om heen leuke zitjes voor een gezellig etentje. De pui van het restaurant kan geheel geopend worden, zodat ‘binnen’ deels ook ‘buiten’ is. In de levendige ‘open keuken’ springt direct de grote houtgestookte pizza-oven in het oog, echt een speerpunt in de zaak. De keuken is voorts voorzien van alle noodzakelijke apparatuur. Momenteel is de achtergelegen ruimte (ca. 50 m2) in gebruik als tijdelijke opslag, nog uit te voeren plan is dat deze ruimte als zaaltje en/of als restaurant ingericht gaat worden, zodat er nog eens 40 zitplaatsen extra gecreëerd worden. Uiteraard beschikt deze mooie zaak ook over keurige, nieuwe toiletgroepen. Het betreft een turn-key horecabedrijf, zeer geschikt voor diverse andere concepten.

-2. Winkelruimte op begane grond van ca. 23 m2 BVO, thans in verhuurde staat t/m 30-10-19, huur: € 356,50

-3. Bovenwoning in 2 bouwlagen ca. 160 m2, eigen entree op begane grond en een kelder. Eenvoudig te verbouwen tot enkele kleine woonunits voor verhuur. De woning beschikt over een kelder. Doormiddel van een bordestrap met veel lichtinval vanuit de achtergevel is de verdieping bereikbaar. Op de 1e verdieping is gesitueerd: toilet, een ruime woon-/eetkamer met fraaie nieuwe pelletkachel, een moderne, witte hoogglans keuken inrichting met moderne inbouw apparatuur, een bijkeuken met diverse aansluitmogelijkheden. Tevens beschikt de 1e verdieping over een ruim dakterras met veel privacy.

Op de 2e verdieping, bereikbaar via een bordestrap, bevinden zich 5 slaapkamers, een separate toilet en een moderne badkamer. De grootste slaapkamer beschikt over airco.

Zitplaatsen
Verkoopruimte: Ca. 52 zitplaatsen
Terras: Ca. 52 zitplaatsen

Uitbreiding van de verkoopruimte is eenvoudig mogelijk. Het terras staat in zeer ruime opstelling.

Oppervlakte
Restaurant: 270 m2
Winkel: 23 m2
Woning: 160 m2
Tuin: 145 m2
Perceel: 557 m2

Van dit object is geen NEN2580 meetrapport beschikbaar, de genoemde metrages zijn slechts indicatief en vormen geen aanleiding tot verrekening.

Locatie
Het object is gelegen in het hart van Boxmeer, tegenover het gemeentehuis, aan het Raadsplein. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid (blauwe schijf) in de directe omgeving. De gemeente Boxmeer telt ca. 29.000 inwoners en heeft een echte regiofunctie.

Installaties
Verwarming 2018 d.m.v. radiatoren met thermostaat/ keuken woning vloerverwarming
Verwarming warmwatervoorziening woning via nieuwe combiketel (Remeha 2019)
Airco in grote slaapkamer
Vetvangput in kelder
Beveiligingscamerasysteem

Personeel
Op aanvraag

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen.


Nadere informatie:


Bedrijfsadviseur Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nl

of

Bedrijfsadviseur Remo van Doorn, 06-200 025 30 of r.vandoorn@klaassenbv.nl


Code: ROTE 7009
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?