Hoofdstraat 22
Terug naar overzicht

Hoofdstraat 22, Borger

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop restaurant, cafe, snackbar, cafetaria in Drenthe, Borger.

In Borger, bekend van de vele Hunebedden, staat café-cafetaria-restaurant 't Hunebed ter overname. De gemoedelijke inrichting van dit bedrijf zal velen doen terugdenken aan de 'Bruine Kroeg', zoals er in het verleden vele bestonden.
't Hunebed is naast dorpscafé tevens cafetaria (met speciaal afhaalloket) en restaurant. In het restaurant worden thans gerechten geserveerd van de Nederlandse Kaart. In het verleden waren er echter ook pizza's beschikbaar.
Het bedrijf beschikt verder over een restaurantgedeelte, een rookruimte, terrasruimte en een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Boven het bedrijf is een bedrijfswoning met separate opgang, maximaal drie slaapkamers, woonkamer en doucheruimte.
De huidige exploitanten hebben de locatie al bijna 30 jaar!! in beheer. Zij hebben een goede naam en naamsbekendheid opgebouwd en kunnen derhalve beschikken over 'goede aanloop' met bijbehorende omzetten.
Gebrek aan opvolging zorgt ervoor dat de locatie thans ter overname wordt aangeboden.

Code: ANZW28091
Vraagprijs: Op aanvraag (scherp geprijsd)

Voor meer informatie of het aanvragen van een bezichtiging, kunt u contact opnemen met de Bedrijfsadviseurs Klaassen Horecamakelaardij,
-Anton Zwart 06 - 109 06 891 / a.zwart@klaassenbv.nl
-Jan Elslo 06 - 129 39 189 / j.elslo@klaassenbv.nl

De bemiddeling inzake het vastgoed is ondergebracht bij onze specialisten, Klaassen Vastgoedmakelaardij.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?