Kaya Inglatera 12
Terug naar overzicht

Kaya Inglatera 12, Bonaire

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Koop aangeboden:
The Lodge
Kaya Inglatera 12
Playa - Bonaire

Algemeen
Ik vertrek Bonaire! Bent u op zoek naar een B&B op booming Bonaire? Dan is dit uw kans!
In samenwerking met Harbourtown Real Estate bieden wij u The Lodge te koop aan. The Lodge is een zeer centraal gelegen B&B op een unieke locatie. Winkels, restaurants en supermarkten liggen op loopafstand. Eveneens is Chachacha Beach gelegen op korte afstand voor een heerlijke frisse duik in de ochtend. Het object is voorzien van 12 verhuurbare woonunits. Het hart van het pand is de gedeelde lounge. Hier kan het ontbijt geserveerd worden, activiteiten plaatsvinden of dienen als lounge.. Alle kamers zijn voorzien van kitchenette met koelkast en airco. In de gezamenlijke ruimte is een keuken en bar. Tevens beschikt het object over een opslagruimte voor koffers en twee bergingen. Het object leent zich uitermate voor de exploitatie van een hostel of B&B maar is tevens ook een interessant investeringsobject.

Indeling
Wanneer u bij The Lodge naar binnen treedt, heeft u direct aan de linker- en rechter zijde een sanitaire voorziening. Deze zijn ideaal voor het inpandige restaurant en voor als er bijvoorbeeld een evenement wordt georganiseerd. Wanneer u doorloopt komt u in de gezamenlijke ruimte. Een deel hiervan heeft een overkapping. Aan de linker en rechter zijde vindt u de 12 kamers. De kamers zijn voorzien van een kitchenette met koelkast en kookplaat, airco en 1 of 2 bedden. De kamers zijn goed onderhouden, recent gerenoveerd en hebben een badkamer van kalksteen wat zorgt voor een rustieke uitstraling.

Aan de achterzijde, grenzend aan de gezamenlijke ruimte, vindt u de keuken met bar. Er zijn twee bergingen aanwezig die gebruikt worden voor het wassen van beddengoed en handdoeken.

Oppervlakte
Kavelgrootte: Ca. 773 m2
Grootte per kamer: Ca. 29 m2
Bergruimte: Ca. 11 m2
Keuken: Ca. 30 m2
Bedrijfsruimte totaal: Ca. 504 m2

Locatie
The Lodge is zeer centraal gelegen in het gebied tussen de Abraham Boulevard en de Kaya International. Hartje centrum van Kralendijk, winkels, restaurants en supermarkten liggen op loopafstand. Ook Chachacha Beach is heel dichtbij, voor een heerlijk verfrissende duik in de vroege ochtend.

Kadaster
Kavel grootte: 773 m2
Type land: Erfpacht (expiratiedatum: 17 juni 2040)
Kadastrale gegevens: 4-F-410Dit object wordt aangeboden in collegiale samenwerking met Harbourtown Real EstateNadere informatie:

Bedrijfsadviseur Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nl

of

Bedrijfsadviseur Remo van Doorn, 06-200 025 30 of r.vandoorn@klaassenbv.nlCode: ROTE 7044
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?