Zeestraat 77
Terug naar overzicht

Zeestraat 77, Beverwijk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
RESTAURANT FOZZIES te BEVERWIJK

Prachtig en zeer goed lopend restaurant in een vrijstaand pand met een terras gelegen op zichtlocatie aan de Zeestraat te Beverwijk. De zaak is slechts 5 dagen per week geopend en draait een prima omzet en dito resultaat. Sfeervol ingericht en goed onderhouden, zo hebben de eigenaren recentelijk nog alle vloeren in keuken, spoelkeuken en bar van nieuwe Wala vloeren laten voorzien.
Ook de toiletgroepen zijn vernieuwd. Echt ondernemerschap dus, zuinig op je spulletjes en blijven investeren in de gasten is het motto van dit horeca echtpaar.

Boven de zaak beschikt men tevens nog over een zaaltje (c.a. 50m2) die voor private Dining of meetings is ingericht, zelfs voorzien van een invalidenlift. Het restaurant telt 47 zitplaatsen beneden en 24 op het terras.

De totale oppervlakte van het restaurant, keuken en voorzieningsruimtes bedraagt ongeveer 145 m2. Nogmaals, de zaak heeft zijn positie in en om Beverwijk goed neergezet en eigenlijk zijn ze gek dat zij het willen verkopen, maar ja, na 13 jaar wil je wel weer eens een keer wat anders.

Huurprijs: € 2.315,- p.m. excl. BTW
Vr. pr. exploitatie: € 135.000,-

Voor meer informatie of een afspraak tot bezichtiging, kunt u contact opnemen:
Horecamakelaar Hans Berg
Kantoor Amsterdam - Noord-Holland
Mobiel : 06-51354528
h.berg@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?