Montageweg 35
Terug naar overzicht

Montageweg 35, Beverwijk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
IN PRIJS VERLAAGD! Restaurant Suzanna (Hal 36) ter overname aangeboden

Met ieder weekend zo'n 40.000 bezoekers is De Bazaar (Zwarte Markt) van Beverwijk een toplocatie voor een restaurant/dag exploitatie als deze. Restaurant Suzanna zit dan ook al sinds jaar en dag gevestigd aan de Boulevard van De Bazaar. Met een enorm terras aan de Boulevard, is dit een populaire plek voor een hapje en een drankje.

Ligging:
Het betreft een hoek (horeca) bedrijfspand gelegen in Hal 36, naast het marktkantoor. Het grote terras aan de voorkant van het object ligt aan de Boulevard, de drukke hoofdstraat vanuit waar de hallen bereikt kunnen worden.

De Bazaar bestaat al sinds 1980 en is een unieke combinatie van winkels, outlets, kramen en restaurants. In totaal heeft 15 stuks overdekte hallen. Ieder weekend trekt dit dan ook vele bezoekers, circa 40.000 en is na de Efteling de meest bezochte attractie in Nederland.

Profilering:
Bij oprichting van De Bazaar is het restaurant vernoemd naar de dochter van de eigenaar van De Bazaar. De huidige eigenaar van Restaurant Suzanna heeft het sinds november 2017 in zijn bezit gekregen.

Het bedrijf kan getypeerd worden als een restaurant met een wereld keuken. Van een Hollandse kroket tot uitgebreide mixed grill schotels zijn er te verkrijgen. Het restaurant staat bekend om een goede prijs-/kwaliteit verhouding.

Openingstijden
Het restaurant is geopend op de dagen dat De Bazaar open is. De openingstijden zijn vrijdag tot en met zondag van 08.00 tot 22.00 uur. De Bazaar is open van op vrijdag vanaf 12.00 tot 18.00 uur en zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur.

Indeling:
Via de entree aan de voorzijde van het pand kom je het restaurant binnen aan de linkerzijde. Het is een brede ruimte met aan de voor- en rechterzijde grote ramen, die zorgen voor veel lichtinval. Voor de ramen zijn diverse tafels opgesteld voor 4 personen.

Aan de linkerzijde van het restaurant bevindt zich de logisch geplaatste bar en keuken met koffiezetautomaat,
een Kebab grill, heteluchtoven, frituur gedeelte en rondom voorzien van professionele afzuiginstallatie. Tevens is er vrij recent een extra opslagruimte gecreëerd.

Het ruime terras bevindt zich aan de voorzijde en ligt in het verlengde van het restaurant. Aan de rechterzijde is het terras voorzien van windschermen. Daarnaast zijn er ook 4 grote parasols aanwezig voor als de zon begint te schijnen. Vooraan op het terras staat een counter opgesteld waar ook slush puppy wordt verkocht.

Capaciteit:
Het restaurant biedt binnen ruimte aan max. 60 zitplaatsen en heeft een oppervlakte van zo'n 80 m². Een zeer sterk punt van het object is het grote terras aan de voorkant. In totaal circa 80 m² met 80 zitplaatsen.

Verplichtingen:
Dit bedrijf is vrij van zowel leveranciers- als brouwerijverplichtingen.

De inventaris bevindt zich in goede staat. Er zijn geen bruikleengoederen/leasecontracten.

Bijzonderheden:
- Op de druk bezochte De Bazaar in Beverwijk
- Gelegen aan de Boulevard, in een opvallende hoek bedrijfspand
- Groot terras
- Veel potentie

De vraagprijs van de bedrijfsexploitatie bedraagt:
€ 55.000,-

De huurprijs van het registergoed bedraagt:
ca.€ 37.000,-, excl. BTW.

Daarnaast bedragen de maandelijkse kosten (excl.BTW) ca.:
- Service: €290,61
- Elektra en gas voorschot: €400,-
- Afzuiginstallatie €65,-

Download de brochure bovenaan de pagina.

Voor meer info: Jamie Kleijne, 06-45210158 of j.kleijne@klaassenbv.nl
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?