Omgeving A15/A50 0
Terug naar overzicht

Omgeving A15/A50 0, Betuwe

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop inclusief registergoed:
Unieke horecalocatie aan het water - omgeving A15 / A 50 Betuwe

Algemeen
Dit is één van de pareltjes die zelden op de markt komen. Dit is werkelijk een geweldige kans voor horeca-ondernemers die op zoek zijn naar mooi horeca onroerend goed op een unieke locatie. De ligging is schitterend, aan een zijtak van de Waal in de Betuwe, met prachtige uitzichten op het landschap en water. Makkelijk bereikbaar vanwege de nabij gelegen snelwegen A15 en A50, slechts 15 autominuten van zowel Arnhem als Nijmegen.

Het karakteristieke pand is zeer goed onderhouden, heeft een prachtige uitstraling, mede vanwege de grootte van het perceel, dit is maar liefst 5740 m2 groot. Rondom het pand bevinden zich royale terrassen direct aan het water. Ook heel bijzonder: Een groot deel van het perceel is ingericht als wijngaard, de wijn die hier wordt geproduceerd (uitbesteed) is beslist de moeite waard.

Het restaurant is ruim opgezet en bestaat uit twee delen, elk (eventueel) met eigen entree. Een exclusiever gedeelte ‘boven’ en een meer casual gedeelte met eigen entree ‘beneden’, waar ook feesten en partijen worden gehouden. Via de entree aan de dijk komt men in een aperitiefruimte, daarachter ligt centraal de zeer compleet ingerichte keuken.

Boven de zaak bevindt zich een zeer ruime bovenwoning, welke eventueel gebruikt ook kan worden als B&B. Uiteraard is er meer dan voldoende ruimte voor opslag in het pand (o.a. (wijn)kelder) en in enkele omliggende bijgebouwen. Parkeren is mogelijk op eigen terrein en naastgelegen parkeerterrein.

Momenteel wordt hier op hoger niveau ‘gekookt’, maar de locatie leent zich uitstekend voor diverse andere horeca-concepten. De inrichting is sfeervol, modern-klassiek, maar in de basis neutraal. De ligging en het perceel leent zich ook uitstekend om allerlei out-door-activiteiten te ontplooien. Kortom: Een unieke horecalocatie met vele mogelijkheden

Al ruim 25 jaar is dit horecabedrijf bijzonder succesvol (ook in corona-tijd), het is uitgegroeid tot een begrip in de wijde omgeving. Maar de huidige ondernemers hebben inmiddels ook de leeftijd bereikt dat zij zich zo langzamerhand gaan voorbereiden op hun welverdiende pensioen. Er is geen interne opvolging, vandaar dat wij graag in gesprek komen met competente kandidaten met voldoende financiële middelen. Het betreft een object in de hogere prijsklasse.


Zitplaatsen
Restaurant boven : ca. 50 zitplaatsen
Restaurant/zaal beneden : ca. 100 zitplaatsen
Terras : ca. 100 zitplaatsen (uitbreiding mogelijk)

Oppervlakte:
Restaurant boven : ca. 100 m2
Restaurant beneden : ca. 140 m2
Keuken : ca. 40 m2
Terras 1 : ca. 150 m2 (uitbreiding mogelijk)
Terras 2 : ca. 50 m2

Locatie
Unieke locatie in de Betuwe, direct aan het water, landelijk gelegen.

Installaties
Alle noodzakelijke installaties zijn aanwezig en verkeren in goede staat van onderhoud

Personeel
N.o.t.k.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen tot afname bij leveranciers

Vergunning
Huidige exploitant beschikt over alle benodigde vergunningen

Woning
Bovenwoning: Woonkamer, 6 grote slaapkamers (ca. 25 m2), badkamer, keuken, royale overloop, dakterras

Openingstijden
Op aanvraag


Nadere informatie: Bedrijfsadviseur Remo van Doorn, 06-200 025 30 of r.vandoorn@klaassenbv.nl


Code: REDO 5580
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?