Noordeindseweg 25
Terug naar overzicht

Noordeindseweg 25, Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 18.023E
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
Ingericht vrijstaand horecapand te huur Berkel en Rodenrijs, Noordeindseweg 25, 2651LD Berkel en Rodenrijs.

Klaassen Horecamakelaardij biedt u een multifunctioneel horecapand van ca 430 m2 ter overname aan. Werkelijk voor allerlei doeleinden geschikt: “all you can eat”; thema restaurant, muziek café, poppodium, workshops, feesten & partijen etc. etc.

Locatie
Het markante witte horecapand ligt aan de doorgaande weg in Berkel en Rodenrijs en is van oudsher bekend en geliefd in de weide omgeving. Berkel en Rodenrijs is een florerende gemeente en januari 2017 opgegaan in Lansingerland. Centraal gelegen tussen Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag. De plaats heeft 35.000 inwoners en telt het grootste aantal huishoudens in het bovenste inkomenssegment, 34% van het aantal huishoudens. Landelijk is dit gemiddeld 20%.
“De gemeente Lansingerland vindt dat de horeca een grote bijdrage levert aan de leefbaarheid en gezelligheid in Lansingerland en wil daarom een horecavriendelijke gemeente zijn”!

Potentie
Waar beginnen we? Van oudsher is deze locatie bij de inwoners bekend als muziek / uitgaans gelegenheid. Van The Millers tot Anouk hebben hier op het podium gestaan. Met de compleet ingerichte keuken ligt combinatie van muziek en restaurant voor de hand. Op de eerste verdieping staan een wedstrijd snooker tafel en twee keukenunits voor kook workshops. Een ondernemer die groot denkt en een combinatie van concepten kan creëren, heeft binnen no time een rendabel bedrijf in handen. Het uitgaanspubliek in deze regio is op zoek naar een nieuwe uitgaansgelegenheid, ook voor feesten en partijen. Laat de lokale muziekbandjes hier oefenen en spelen serveer lekker eten en succes is verzekerd.

Inrichting
De inrichting is zeer compleet en in uitstekende staat. Bij binnenkomst valt gelijk de grote binnen ruimte op: op: zo'n 25 x 8 meter. Voorzien van een plavuizen vloer, gestucte wanden en een een enorme massief houten bar van zo’n 12 meter lang. Gezellige massief houten tafels met caféstoelen. Achterin is het muziek gedeelte: een flink podium voorzien van alle benodigde apparatuur en een compleet PA systeem. Inpluggen en spelen maar. Het pand heeft een uitstekende geluidsisolatie geschikt om bandjes te programmeren. Ook hier staat een massief houten bar met alle benodigde apparatuur. Beiden gedeeltes zijn gescheiden te gebruiken met een aparte ingang.
De eerste verdieping meet ca 25 x 6,50 meter, onder een schuin dak en heeft een houtenvloer. Deze verdieping is gescheiden te gebruiken en heeft een eigen ingang. Hier staan een wedstrijd snookertafel en kookunits voor bijvoorbeeld demonstraties of workshops.
De keuken op de begane grond heeft werkelijk alle benodigde apparatuur en een grote inloop koelcel.
Tot slot: het terras ligt op het zuidwesten, aan het water en is geschikt voor zo’n 130 gasten.

Parkeren kan gedeeltelijk op eigen terrein. In de omgeving zijn voldoende gratis parkeerplekken.

Verplichtingen
Het bedrijf is op dit moment gesloten. De nieuwe ondernemer dient zelf de exploitatie vergunning en de drank en horeca vergunning aan te vragen. Er zijn geen contracten met bierbrouwers, leveranciers of exploitanten van speelautomaten.

Openingstijden
Het bedrijf is momenteel gesloten maar mag 7 dagen per week open.

Financiële informatie
Omzetprognose: afhankelijk van het concept: € 500.000 / € 1.000.000
Vraagprijs complete inventaris en inrichting: € 50.000
Huur horeca ruimte met alle voorzieningen: de eerste maand vrij van huur! Dan 5 maanden € 3350 per maand. Vervolgens € 5500 per maand. ROZ huurovereenkomst 5 + 5 jaren.
Eventueel is het bedrijfspand ook te koop.

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, e.meijer@klaassenbv.nl , telefoon 06 236 263 07.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?