Dorpsstraat 49
Terug naar overzicht

Dorpsstraat 49, Bennekom

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden: Kwalitaria Delifrance Bennekom

Kwalitaria Delifrance Bennekom wordt nu ter overname aangeboden; een moderne en sfeervolle cafetaria met een groot zitgedeelte, gelegen op een mooie locatie aan de rand van het centrum. De Dorpsstraat vormt het hart van het dorp en kent een gevarieerd aanbod. Het bedrijf is in 2018 geheel vernieuwd van start gegaan en de huidige ondernemer heeft hier inmiddels een goede en stabiele omzet weten te realiseren. Het is voorzien van een uitgebreide inventaris en geheel instapklaar. U kunt morgen verder! Voor het bezorgen zijn twee fietsen en een scooter beschikbaar. De verkoopruimte is ruim van opzet (meer dan 100 m²) en goed verzorgd. Er zijn binnen circa 50 zitplaatsen.
Het bedrijf beschikt over een ruim front en in de naastgelegen steeg over een aparte leveranciersingang. Voor het pand ligt een terras.

Bennekom is een gezellig dorp met ruim 15.000 inwoners, gelegen tussen Ede en Wageningen.

Indeling
Entree, cafetariaruimte, dubbele toiletruimte, bij/spoelkeuken, opslagruimte, koel/vriescel, wasruimte, afvalopslag, bergzolder

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag 12.00 – 20.00 uur, zondag 16.00 – 20.00 uur.

Bereikbaarheid/parkeergelegenheid
Kwalitaria/Delifrance Bennekom is prima bereikbaar. Achter het bedrijf bevindt zich een ruime parkeerplaats (Oude Kerkplein)

Medewerkers
Er is één medewerker in vaste dienst, een schoonmaakhulp voor 10 uur per week en een aantal medewerkers met een 3-uren contract, welke door de nieuwe eigenaar dienen te worden overgenomen

Leveranciersverplichtingen
Het bedrijf maakt onderdeel uit van de goed bekend staande 'Kwalitaria Delifrance' franchiseformule. De cafetaria dient aangesloten te blijven bij deze franchiseformule.

Bestemming
Het heeft de enkelbestemming ‘centrum’, waarin o.a. ‘horecabedrijven in categorie 1 en 2’ zijn toegestaan. Voor nadere inlichtingen of informatie zie ruimtelijkeplannen.nl of neem contact op met de gemeente.

Gunning
Verkoop bedrijf onder voorbehoud gunning verhuurder en instemming franchiseorganisatie.

Vraagprijs goodwill/inventaris € 210.000
Huurprijs € 2.276 excl. BTW per maand

Voor nadere inlichtingen: horecamakelaar Guido Prins, tel 0655394064 of g.prins@klaassenbv.nl
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?