Dorpstraat 2
Terug naar overzicht

Dorpstraat 2, Beegden

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Vastgoedmakelaardij BV biedt te koop aan dit voormalige Café Casino aan de Dorpstraat 2 te Beegden, gemeente Maasgouw.

De locatie is al meer dan 30 jaar bekend als dorpscafé voor de verenigingen, de inwoners van Beegden en omliggende dorpen. Het café aan de voorzijde is ongeveer 115m2 en telt 40 zitplaatsen; de zaal aan de achterzijde is ongeveer 375m2 en geeft zeker plaats aan 70 gasten. Deze zaal beschikt over 4 nog uitstekend functionerende kegelbanen inclusief zitjes.
Het terras aan de straatzijde biedt plaats aan ongeveer 40 gasten.

Het pand biedt naast 2 toiletgroepen, een ruime berging, een garage, een kelder met stahoogte, kleedkamers en veel bergruimte een zeer ruime bovenwoning op de 1e en 2e etage voorzien van een woonkamer, aparte keuken, serre, badkamer, 3 slaapkamers en een bergzolder. De separate entree tot de bovenwoning bevindt zich aan de achterzijde van het pand. Met uitzondering van behang- en schilderwerk is de woning gebruiksklaar.

Het huidige perceel (met 2 woningen) dient te worden gesplitst met een recht van overpad voor het bereiken van de entree aan de achterzijde en de garage. Een schatting van het aan te kopen perceel meet 508m2.
Parkeren is mogelijk op de openbare weg.

De huidige eigenaar is vanwege zijn leeftijd gestopt met de exploitatie en heeft de zaak gesloten. Er zijn geen verplichtingen meer. De nog aanwezige inventaris behoort tot aankoop.

De zaak biedt een nieuwe uitbater veel mogelijkheden als de aandacht meer gericht wordt op feesten, partijen, vergaderingen, de langsfietsende toeristen en het aanbieden van andere producten dan het huidige drankenassortiment, bijvoorbeeld door het invoeren van een lunchkaart en de verkoop van ijs en/of broodjes in combinatie met ruimere openingstijden. Mogelijkheden te over!

Pand: € 198.000,-- k.k.

Nadere info en het inplannen van een bezichtiging via bedrijfsadviseur Eric Blokland, via 0653802081Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?