Havenhoofd 7
Terug naar overzicht

Havenhoofd 7, Barendrecht

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: Pekl. 20.005
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Algemeen
Portugees restaurant Saboroso, ter overname aangeboden door Klaassen Horecamakelaardij B.V.

Gemeente Barendrecht
Het restaurant is gelegen in Barendrecht. Barendrecht is een plaats en gemeente in Zuid-Holland. De gemeente telt circa 48.000 inwoners en ligt aan de grens van Rotterdam.

Locatie
De horecazaak is gelegen aan het water in de plint van een woningcomplex. In de plint bevinden zich diverse winkel- en horecagelegenheden, onderdeel van het horeca- marktplein van winkelcentrum Carnisse Veste. Het winkelcentrum bestaat uit meer dan 40 winkels.

Parkeren
Er kan voor de deur gratis geparkeerd worden. Ook heeft het winkelcentrum een ondergrondse parkeergarage, waar gratis geparkeerd kan worden.

Restaurant
Restaurant Saboroso heeft een Portugese keuken. De passie en liefde voor Portugal is terug te vinden in de gerechten, dranken en de sfeer van het restaurant. De inrichting van de zaak heeft een mix van traditionele Portugese elementen en moderne materialen. Het is een overzichtelijke ruimte met een gedeeltelijke inkijk in de keuken. De oppervlakte van het restaurant is in totaal ca. 127 m², waarvan de verkoopvloer ca. 80 m². Er kunnen in het restaurant ca. 48 gasten plaatsnemen. Het terras, met mooi uitzicht op het water, heeft ruimte voor een extra 40 gasten.

Vraagprijs inventaris/ goodwill
€119.800,-

Huurprijs
€2.667,- per maand, inclusief servicekosten, exclusief BTW.

Servicekosten
Inbegrepen in de huurprijs.

Omzet
Op aanvraag

Bestemming
Horeca

Bouwjaar
2007

Aanvaarding
Op korte termijn mogelijk.

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij, bedrijfsadviseur Peter Klaassen, E: p.klaassen@klaassenbv.nl , T: 06 53 148 902.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?