Zandvoortweg 132
Terug naar overzicht

Zandvoortweg 132, Baarn

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te huur: Zandvoortweg 132 Baarn ‘Beerenstein’

Algemeen:
Baarn. Prachtig authentiek en sfeervol horecagebouw met zon gelegen terrassen, eigen parkeerplaatsen en een bovenwoning. Unieke kans voor een gezellig eetcafé annex bistro, waarvoor alle voorbereidingen al getroffen zijn.

Deze horecaruimte leent zich zeer goed als eetcafé annex bistro maar met deze uitstraling en de heerlijke terrassen zijn natuurlijk vele concepten hier goed in te passen. Daarnaast is er ook nog ruim voldoende gratis parkeerruimte op eigen terrein en in de straat. In het verleden was hier Café het Wapen van Beerenstein gevestigd. We zijn nog steeds van mening dat de juiste man hier nog een prima café kan exploiteren (met biljart en zaal) maar we zien ook vele andere goede kansen en mogelijkheden op deze mooie plek. Boven de zaak zit een ruime bedrijfswoning (eigen opgang, twee studio's) en een ruime nette zolder.

Oppervlakte:
Bedrijfsruimte:
Café-Restaurant ca. 77 m²
Restaurant- zaal ca. 74 m²
Zolder (met wasgelegenheid/badkamer) ca. 50 m²
Overige ruimte (Hal, cv, keuken, toiletten) ca. 44 m² .
Totaal bedrijfsruimte ca. 245 m²

Bedrijfswoning ca. 75 m²
Buitenopslag (afgesloten overkapping) ca. 24 m²

Totaal verhuurbaar oppervlak betreft ca. 344 m²

Het geheel, parkeren, tuin terrassen ligt op een perceel van maar liefst ca. 840 m²
Metrage in deze presentatie is indicatief. Er is een NEN 2580 meting aanwezig voor de exacte oppervlakten.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 3.750,-- per maand, vooraf te voldoen. Bij het tot stand komen van de huurprijs is rekening gehouden met de matige staat van de woning.

Nevencontracten:
Indien van overheidswegen bij uw concept toegestaan, dienen er speelautomaten van Sabofra geplaatst te worden en is er een afnamebeding van enkel Heineken bier.

Servicekosten:
Er zijn geen servicekosten. Huurder dient zelf zorg te dragen voor contracten met energie, water, afval en telefonie leveranciers alsmede zelf een glasverzekering af te sluiten. Afhankelijk van de voorgenomen formule kan verhuurder eventuele meerpremie opstalverzekering doorbelasten (bij bijvoorbeeld vergroten brandgevaar).

Parkeergelegenheid:
Langs het pand liggen verschillende parkeerhavens langs de weg waar gratis geparkeerd kan worden. Tevens zijn er op eigen terrein ook parkeermogelijkheden.

Huurtermijn:
Standaard wordt uitgegaan van een 5+5 jarige huurovereenkomst. Verhuurder is bereid om een 10+5 jarige overeenkomst af te sluiten indien dat vanwege de investering door huurder wordt gevraagd (langere zekerheid voor huurder).

Bankgarantie / waarborgsom:
ter grote van drie maanden huurbetaalverplichting welke voor ondertekening van de huurovereenkomst dient te worden voldaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen en horeca- verhuurder specifieke aanvullingen.

Bestemming:
Op het pand rust een “ruim” bestemmingsplan met verschillende mogelijkheden. In de brochure vindt u hierover meer informatie

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt casco verhuurd, inclusief de navolgende voorzieningen:
- toiletgroepen;
- basis elektrische installatie;
- pantry;
- grindpaden;
- badkamer t.b.v. bedrijfswoning;
- CV gehele pand.

Overnamesom:
Het geheel kan zonder inrichting, vloeren etc. gehuurd worden indien u zelf voor vernieuwing zorgt. Er is dan geen overnamesom.
Indien u een café wil exploiteren, kan de volledig ingerichte zaak overgenomen worden (met financieringsmogelijkheden). In overleg komt u dan met de verhuurder een overnamesom overeen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alex Willemse via 033- 258 13 30

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?