Alphenseweg 3
Terug naar overzicht

Alphenseweg 3, Baarle-Nassau

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Kwalitaria Baarle- Nassau.
Alpenseweg 3
5111 NA Baarle-Nassau

Een helemaal nieuw ingerichte cafetaria zonder woonruimte. Na een grondige verbouwing is de huidige exploitant in 2016 begonnen. De zaak is fantastisch ingericht met hoogwaardige apparatuur en klaar voor de toekomst.
Kwalitaria Baarle-Nassau is zoals een cafetaria zou moeten zijn en ligt aan een drukke doorgaande weg met voldoende gratis parkeerruimte in de nabije omgeving.

De formule Kwalitaria is landelijk bekend en geniet grote bekendheid door haar uitstekende reclamecampagnes o.a. op tv.

Kwalitaria Baarle-Nassau, ongeveer 200meter oppervlakte, heeft een luxe uitstraling waar binnen ongeveer 60 personen kunnen plaatsnemen. Het aantal zitplaatsen is eventueel nog uit te breiden. Buiten op het terras 15.

De mooie lange verkoopbalie toont de producten op frisse wijze wat de keuze vereenvoudigd.

Onder de cafetaria is een grote kelder waarin de toiletten zijn en een zeer grote opslagruimte welke met een lift te bereiken is . Hier bevinden ook de grote koelcel en diepvriescel.

Baarle-Nassau is een toeristische plaats en in de omgeving zijn veel camping. Ook lopen er diverse fietsroutes door het dorp

De cafetaria is 7 dagen per week geopend vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur. Behalve op zondag dan gaan de deuren een uurtje eerder open.
Hier staat een bedrijf dat meer dan instap klaar.

DEZE EXPLOITATIE HEEFT GEEN WOONRUIMTE.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?