Polenstraat  34
Terug naar overzicht

Polenstraat 34, Axel

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
ZWEMSCHOOL SAUNA WELLNESS AQUAVIA
POLENSTRAAT 34B, 4571 BZ AXEL


Vlakbij de grens met Belgiƫ, biedt Klaassen Horecabemiddeling dit veelzijdige bedrijf te koop aan. Op circa 700 m2 eigengrond kunt u uw gasten verblijden met een zeer breed aanbod aan Wellness, sauna, zwembad, stoombad, beauty salon, diverse massage mogelijkheden en een kleine gezellige bar om even bij te komen. Er is een sfeervol terras omgeven met veel groen en voldoende privacy.
Bij binnenkomst ziet u een gezellige bar met enkele zithoekjes en een kleine open keuken. Tevens vindt u hier het kantoor. Vanuit de horecaruimte is het zwembad en een relaxruimte te bereiken. Hier bevinden zich ook de sauna, het stoombad, voetenbad, dompelbad en de doorgang naar het rustgevende terras dat met een zeer ruime opstelling plaats biedt aan circa 20 gasten. Op de 1e verdieping is een massageruimte, een ruime kleedruimte met kluisjes en een compleet ingerichte beauty salon. Tevens zijn hier de technische ruimten voor verwarming.

Mooie tuin met veel privacy
Diverse ruimten nog verder in te vullen met verschillende concepten
Goede onbetaalde parkeer mogelijkheden
Uitbreidingsmogelijkheden voor sauna en omzet horeca


Er wordt nu beperkt gebruik gemaakt van de horecamogelijkheden, deze zijn zeker verder uit te breiden. De huidige eigenaresse (sinds 1990) biedt veel arrangementen aan. Voor het bekijken van alle mogelijkheden www.aquavia.nl

Website: www.aquavia.nl.


Voor informatie Horecamakelaar Bart Brinkman, 06-53960241
Vraagprijs registergoed inclusief exploitatie: nader overeen te komen
Omzet indicatie: op aanvraag
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?