Markt 12- 13
Terug naar overzicht

Markt 12- 13, Axel

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
In het meest zuidelijke deel van Nederland ligt volledig omsloten door de Vlaamse invloeden het stadje Axel. Hier ademt alles de sfeer en warmte van onze Bourgondische zuiderburen, waar genieten van het leven de grootste hobby is. Axel heeft een leuk horeca aanbod en voorziet met een goed winkelaanbod in een ruime regio de stads-functie. De eigenaren van Grand Café Cambrinus exploiteren hier al 36 jaar!!!

Cambrinus is een ruime zaak van circa (200 m2) met een gezellig terras voor de deur wat plaats biedt aan 50 stoelen. Bij evenementen kan dit worden uitgebreid. Achterin is een leuke zaal met een ruime professionele keuken voorzien van goede apparatuur. Er zijn diverse voorraadhokken voorhanden. Op de eerste verdieping is een mooi zaaltje wat uitkijkt over de markt van Axel. Deze wordt veelal verhuurt aan het actieve verenigingsleven. De volgende verenigingen maken gebruik van Cambrinus; 2 fietsverenigingen, biljartclub, vis club en een loopvereniging, ieder met zijn eigen vergaderingen, feesten en al wat er komt kijken.

De woonruimte heeft een aparte ingang naast het bedrijf en is voorzien van 2 slaapkamers, een ruime keuken, woonkamer en badkamer met hoekbad. Het grote dakterras wordt zowel privé als voor gezelschappen gebruikt.

Vraagprijs exploitatie: €80.000,-


Voor meer informatie over dit bedrijf kunt u contact opnemen met Bart Brinkman via 06-53960241
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?