Nieuwe Huizen 15
Terug naar overzicht

Nieuwe Huizen 15, Assen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden: Restaurant “TRIJN’S STADSTUIN” te Assen

Na een korte periode van vernieuwing en verandering, hebben de huidige eigenaren besloten om deze aanwinst door te willen verkopen aan een juiste ondernemer. Deze inmiddels prachtige locatie ligt aan de Nieuwe Huizen 15 te Assen in een zeer mooie winkel- en uitgaansstraat.

De locatie is in januari overgenomen en geheel gerestyled. Eind januari is het restaurant opengegaan. In deze periode tot aan de huidige Lock down werden er zeer goed omzetten behaald voor een startende onderneming. Gelukkig mogen de restaurants weer open met inachtneming van de opgelegde covid-19. De huidige exploitant is een ervaren ondernemer, die meerdere exploitaties niet wil exploiteren in deze huidige nieuwe tijd. Hij staat daarom open voor gesprekken met geschikte overnamekandidaten.

Deze prachtige locatie heeft een aantrekkelijk groot tuin terras, een sfeervol restaurant, een zeer complete keuken, een uitgifte balie en/of een gezellige bar.

Indeling:
Voor het pand is een terras mogelijk tot aan de parkeerplaatsen en straat. (Maximaal 40 personen.)
Entree: De voor pui is geheel open te zetten d.m.v. schuifdeuren. Een mooie open uitgifte bar, welke ook dienst kan doen als een gezellige bar gelegenheid voor ca. 15 barkrukken. Rondom deze uitgifte bar zijn tafels gesitueerd voor het restaurant gedeelte (ca. 30 personen.) Bij mooie zwoele zomeravonden en dagen kan de pui geheel opengezet worden, zodat het terras gekoppeld wordt aan het restaurant gedeelte. Hierdoor creëer je een grote gezellige ruimte voor ca. 70 personen.

Rechterzijde in het midden van het pand zitten de moderne toiletruimtes.
Achter de bar en tegenover de toiletruimtes bevindt zich een moderne en inmiddels zeer goed ingerichte gesloten ruime keuken en spoelkeuken, voorzien van alle gemakken die een kok kan wensen. Deze ruimte is toegankelijk door middel van een brede automatische deur.

Achter in het pand is gelegen een tweede restaurant gedeelte voor ca. 40 personen. Dit gedeelte ligt direct aan de tuin terras. Het tuin terras is nu ingericht voor 55 personen, echter er is ruimte voor ca. 80 personen.
Geheel achter in de diepe tuin is een extra opbergruimte, waarin nu o.a. een diepvriescel met separaat de vriesmotor nieuw op het dak. Het geheel heeft voldoende droge afsluitbare opslagmogelijkheden.

Overname:
Huurovereenkomst van het onroerend goed is 5 jaar en loopt tot 2025 met een optie om deze te verlengen met nog eens 5 jaar.
Huur € 30.000, - op jaarbasis.
Waarborgsom is € 7.500, -
Het betreft een overname van de exploitatie en inventaris. De vraagprijs van de exploitatie en inventaris is vastgesteld op € 59.000, -.
Er zijn geen personele verplichtingen.
Nen 1010 en Nen 3140 rapporten zijn aanwezig.

Oppervlakte exploitatie:
Begane grond 127 m²
Tuin terras 100 m²
Terras voorkant tijdens marktdagen 9.1 m²
Terras voorkant tijdens niet marktdagen 38.8 m²

Perceel oppervlakte: 454 m²

Overige verplichtingen:
-Frisdrankkoeling onder de bar. (Vrumona)

Iedere woensdag en zaterdag worden er weekmarkten georganiseerd in de straat.

Voor info: Klaassen Horecamakelaardij BV. Uw contactpersonen zijn Jan Elslo en Anton Zwart
T| 06 -129 39 189 (b.g.g. 06 – 109 06 891)
E| j.elslo@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?