Achterstraat 1
Terug naar overzicht

Achterstraat 1, Asperen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Huur aangeboden:
Restaurant met ruime woning
Achterstraat 1
4147 AA Asperen

Algemeen
In het karakteristieke stadje Asperen, in het midden van het land, is dit gezellige restaurant met ruime bovenwoning gelegen. Als enige restaurant in dit oude stadje is “Oud Asperen” een ware huiskamer voor de bewoners van Asperen. In het restaurant zijn ca. 50 zitplaatsen, aan de achterzijde is een ruim een sfeervol terras. Het pand heeft de juiste uitstraling en is ruim van opzet. Tevens is er een ruime bedrijfsgebonden woning aanwezig. Bent u de ondernemer die wij zoeken voor dit leuke restaurant?

Indeling
Entree via tochtportaal. Ruime verkoopruimte met veel raampartijen, ca. 50 zitplaatsen. Ruime bar aan rechterzijde bij binnenkomst. Gescheiden toiletgroepen. Achter de bar is een ruime keuken met gescheiden spoelkeuken, voorbereidingskeuken en koelcel gelegen. Achter het gehuurde is een zeer ruim terras en tevens verschillende schuurtjes. Terras aan voorzijde is ook mogelijk. De bedrijfsgebonden woning met interne opgang bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, recent gerenoveerde badkamer en recent gerenoveerd toilet.

Zitplaatsen
Verkoopruimte: Ca. 50 zitplaatsen
Terras: Ca. 50 zitplaatsen in ruime opstelling.

Oppervlakte
Verkoopruimte: Ca. 80 m2
Keuken : Ca. 35 m2
Opslag (incl. koelcel): Ca. 6 m2
Totaal perceel: Ca. 500 m2

Locatie
Het object is gelegen in het karakteristieke stadje Asperen. Asperen is een stadje in de gemeente West Betuwe in de Nederlandse provincie Gelderland. De plaats heeft 3.209 inwoners (1-1-2019), waarvan ±120 in het buitengebied. Het ligt in de Tieler- en Culemborgerwaard, ongeveer twee kilometer van Leerdam. De omgeving is erg toeristisch en kenmerkt zich door de mooie natuur en de karakteristieke stadjes en dorpjes.

Installaties
Vetvangput
Luchtbehandeling
Koelcel

Personeel
Niet van toepassing

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen

Bestemming
Horeca toegestaan volgens beheers verordening Kern Asperen.

Woning
De bedrijfsgebonden woning met interne opgang bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, recent gerenoveerde badkamer en recent gerenoveerd toilet.


Info: Horecamakelaar Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nl


Code: ROTE 7015
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?