Broerenstraat 35
Terug naar overzicht

Broerenstraat 35, Arnhem

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Broerenstraat 35 – Arnhem
De Pizzabakkers

Object:
In het centrum van Arnhem ligt deze vestiging van de franchiseonderneming De Pizzabakkers. Anno 2017 is de zaak volledig vernieuwd waardoor de inventaris en het huurdersbelang nog in nieuwstaat zijn. Bij De Pizzabakkers worden allerlei gerechten uit de Italiaanse keuken bereidt maar, voornamelijk: pizza’s! Het eigentijdse interieur zorgt voor een huiselijke sfeer. De glazen pui aan de voorkant van het pand zorgt voor voldoende licht in de gehele ruimte. Op het zonovergoten terras kan bourgondisch worden genoten van het Italiaanse leven!

De Pizzabakkers (Pizza & Prosecco) is een nieuw hip pizza-concept en heeft al dergelijke vestigingen in o.a. Utrecht, Rotterdam, Haarlem en Nijmegen. Wegens dubbele werkzaamheid is de eigenaar daarom ook genoodzaakt om deze zaak te verkopen. Bij de Pizzabakkers wordt met name gebruik gemaakt van producten afkomstig van Italiaanse familiebedrijven. Ook bakken ze hun pizza’s in traditionele Italiaanse houtovens. De gerechten worden geserveerd met goede prosecco, welke ook wordt gebruikt voor diverse cocktails.

Ligging:
Het pand is gelegen in het bruisende centrum van Arnhem. De gemeente Arnhem heeft ruim 158.000 inwoners (CBS, 2018). De gemeente is gelegen aan de rand van de Veluwe en trekt hierdoor veel toerisme aan. De directe omgeving van het pand heeft de laatste jaren een grote transformatie ondergaan en zal de aankomende jaren worden gefinaliseerd. Tegenover het pand is het nieuwe Focus Filmhuis gevestigd en de bekende Eusebius kerk. In de Broerenstraat zijn nog verschillende andere horecagelegenheden gevestigd. Kortom, een perfecte locatie middenin het centrum.

Indeling:
De totale bedrijfsruimte op de begane grond is ca. 146m2 waarvan een keuken (achterin de ruimte) ca. 15 m2. In de kelder is een opslagruimte aanwezig van ca. 23m2. Het terras is ca. 112 m2.

Kadaster:
Gemeente Arnhem, sectie O nummer 7828 (gedeeltelijk).

Oplevering:
Het volledige pand is in 2017 vernieuwd. Er is een nieuw luchtbehandeling systeem aangelegd en alle elektra in het pand is ook vernieuwd. De toiletgroep en de trap idem dito.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie:
De vraagprijs voor de inventaris en goodwill bedraagt € 199.000,-- (geen BTW van toepassing)

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 2.916,67 per maand (excl. btw).

Huurtermijn:
Gelijklopend met de vigerende huurovereenkomst.

Waarborgsom:
De waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden totale huurverplichting vermeerdert met BTW dient afgegeven c.q. gestort te worden na ondertekening van de huurovereenkomst

Parkeergelegenheid:
Op 2 minuten loopafstand in parkeergarage Broerenstraat of op 4 minuten loopafstand in parkeergarage Rozet.

Openingstijden:
maandag: 17:00 – 22:00
dinsdag: 17:00 – 22:00
woensdag: 17:00 – 22:00
donderdag: 17:00 – 22:00
vrijdag: 17:00 – 23:00
zaterdag: 17:00 – 23:00
zondag: 17:00 – 22:00

Personeel:
Er loopt nog een contract met een vaste werknemer tot 9 september 2019 en een contract met een vaste werknemer tot 30 januari 2020.
Verder zijn er enkele jonge gemotiveerde personeelsleden aanwezig welke overgenomen kunnen worden.

Aanvaarding:
Per direct

Waarborg:
Bij ondertekening

Voor meer informatie:
Kijkt u ook eens op de website van het bedrijf: www.depizzabakkers.nl.
U kunt contact opnemen voor meer informatie met horecamakelaar Willem Stroet via 06-20415497 of Alex Willemse via 033-258 13 30
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?