Dam 41 - koop
Terug naar overzicht

Dam 41 - koop, Arkel

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
CODE: PEKL - Café De Panda - 12.117 (koop)

Klaassen Horecamakelaardij mag u Café De Panda in Arkel te koop aanbieden. Dit leuke en gezellige (eet- / biljart) café is centraal in het dorp gelegen. Hierdoor is het een populaire ontmoetingsplaats van de dorpelingen.

Café De Panda is ruim opgezet met een grote bar. Momenteel wordt er van de keuken weinig gebruik gemaakt, alleen voor kleine hapjes. De locatie maar ook de keuken zijn zeer geschikt om van dit café een eetcafé of tapasbar te maken. Er is een mooi uitzicht over de polder en het Merwedekanaal vanaf de bar en de tafels. Er is een mogelijkheid om een terras aan de overzijde aan het kanaal (eventueel in het water) te realiseren.

Er zijn geen verplichtingen die overgenomen dienen te worden. Momenteel is deze zaak 6 dagen in de week geopend. Boven het café bevindt zich een 3 kamer woning met eveneens een prachtig vrij uitzicht over de polder en het kanaal.

Café De Panda is uitstekend geschikt voor een (echt)paar om er een goed ondernemers inkomen te verdienen.

Wilt u deze exploitatie overnemen, meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken dan kunt u contact opnemen met bedrijfsadviseur Peter Klaassen, telefoon: 06 - 53 14 89 02 of per mail: p.klaassen@klaassenbv.nl

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.KENMERKEN:
Omzetindicatie: Op aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill: € 35.000
Vraagprijs registergoed: € 290.000 (+ € 30.000 t.b.v. parkeerplaatsen)
Woning: Wel aanwezig
Verplichtingen: Geen


TREFWOORDEN:
- Café De Panda, Arkel
- Eetcafe, cafe, tapasbar
- Dorp, stad, centrum, strand, bosgebied
- Woning aanwezig, ontmoetingsplaats, centraal
- Code: PEKL 12117
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?