Van Emstweg 85
Terug naar overzicht

Van Emstweg 85, Appelscha

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop: Horecapand met meerdere woonruimtes.

In het mooie gebied van het Drents Friese Wold, aan de rand van Appelscha, vindt u dit Horecapand met restaurant, bar, vergaderzaal en zonnig terras. Op de bovenverdieping en aan de achterzijde van het pand zijn meerdere woonruimtes/slaapkamers/badkamers aanwezig. De woning heeft een eigen ingang.

Zeer gunstig gelegen aan de doorgaande route naar het activiteiten plein, het centrum van het 'Drents-Friese Wold' met campings, fiets- en wandelroutes en meer recreatie in de directe omgeving.

Het restaurant heeft een volledige ingerichte keuken en 100 zitplaatsen, een sfeervolle terras met 150 zitplaatsen., een vergaderzaal met 35 zitplaatsen.
De woning met eigen opgang heeft op de begane grond een bad/toilet ruimtes, keuken, slaapkamer en woonruimte met tuin. Op de eerste etage zijn 3 slaapkamers met ieders een bad/toilet ruimte, woonkamer, kantoor en badkamer met bad douche en toilet.

Er zijn geen verplichtingen aan een brouwerij of leverancier. Er hoeft geen personeel te worden overgenomen.
Het bedrijf wordt op dit moment meer gebruikt voor outdoor activiteiten met eenvoudige maaltijden. De inrichting van de keuken is compleet. De huidige exploitant gaat zich volledig richten op de outdoor activiteiten en gaat zich elders vestigen met alleen outdoor activiteiten.

Voorheen zat er een specialiteiten restaurant gevestigd.
De huidige eigenaar wil daarom de horeca exploitatie en het onroerend goed ter verkoop aan bieden. Dit unieke object wordt aangeboden inclusief de complete horeca inventaris en woning met vele slaapruimtes.( de woning wordt bezemschoon en leeg opgeleverd )

Vraagprijs vastgoed: op aanvraag
Vraagprijs exploitatie/inventaris: op aanvraag

Mogelijkheid met een ruime privéwoning!

Meer info: Klaassen Horecamakelaardij B.V., bedrijfsadviseurs Jan Elslo 06 - 129 39 189

De bemiddeling inzake het vastgoed is ondergebracht bij onze specialisten, Klaassen Vastgoedmakelaardij B.V..
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?